Még mindig én vagyok Eger császára ugye?
Nos Lengyel vagyok eleve. Tehát en meg mindig jobb vagyok minden magyarna meg a szekszardinal is! Kivagyok gyúrva, mindenkit megvernek. Thai boxolok évek ota. Az osszes csaj az enyem volt. meg en vagyok a doboba a legnagyobb. jovore Audi RS6-al fogok jarkalni. Ti mit gondoltok, nagy ember vagyok?
16/F
A kérdést hányszor akarod még kiemelni. Mert az elején is már bosszantó volt de kínosan mégis csak vicces egy részben, csak mert ilyen nyomi emberek verik magukat pont. Persze arc nélkül. De már legalább 5x kiemelted és ez már elkezdhet idegesíteni embereket. És még direkt írsz is mellé oda dolgokat, hogy mindenkinek fel dobja. Oké ezt hálistennek egy pillanat alatt, is le lehet tudni annyival, hogy töröljük a kérdést a megválasszolt, figyelt kérdések listájáról! Éppen ezért engem egy pillanatra nem tudsz ezzel dühíteni. Ezt csak azért írtam le, hogy amiket az élőben csinálsz ennél 1000x idegesítőbbek. Ha kitörőljük a kérdést a listáról. Akkor nem kell látnunk ha esetleg történik valami interakció. Az ugatásod az meg már rég unalmas akárki is légy! És amúgy nem is az idegesít, hogy kiemeled. Hanem, hogy azóta is vered itt magad. És akkor legalább már nem kell látnom, hogy mennyi ideig akarod még verni magadat. De ha Spongyabob vagy akkor ajánlom, hogy már most álljál le mindennel, ameddig nem késő!! És szerintem emelett egy orvoshoz is menj el aki megtanít szocializálódni. Egy autistákat kezelő orvost ajánlok neked. Bár neked nem csak ez a bajod, hanem ráadásul egy erőszakos,aljdek is vagy! Ha pedig nem ő vagy akkor is nézesd meg magad egy orvossal. És ezekkel mindennel lekell állnod vagy véged lesz.
Aki esetleg nem ért a gyk-hoz és nem akar a kérdésről többet értesítőt csak annyit kell tenni, hogy a megválasszolt kérdésekknél. Itt lesz ez a kérdés melette egy x és rá kattint és megoldva XD!
Unatkoztál? Én is unatkoztam mégis a legrosszabb kérdés amit kitettem ide. Az egy ironikus vagyis inkább poénos kérdés Martin Garrixrol. Pedig nekem nemrég 3 napig nem volt gépem. Meloznom sem kellett akkor. És akkor a barátaim sem hivtak ki. Mégsem teszek ki ilyeneket. Pedig amikor itthon vagyok mindig unatkozom. Most sem mentem ki 1,5 hete. Mert, hogy elne kapjam a covidot :3. Mivel a 3. hullám majd tavasszal is sokkal halálosabb lesz. És a 4. hullám is jön 2022-ben. Ha idén és jövőre is nem adattja be magának elég ember a Covid vakcinát. Bill Gates jövőre olyan erősre fogja csinálni a vírust, hogy a fertőzöttek 50%-a meghaljon. Szóval Spongyabob barátom regisztrálj gyorsan a kormánynál. A vakcinára, mert különben idén és jövőre nem mehetsz sehova. És vigyázz mert elkapod valszeg meghalsz xd. Ha igy viselkedsz mondjuk amúgy is pokolba való vagy minnél előbb. De gondolom elni akarsz akkor idén és jövőre is adasd be. Meg talán még 2023-ban is bekell. Én már megkaptam 6 nap múlva adják be nekem is az emlékeztetőt.
Azt a kérdés kiemelős dolgot. Meg valamennyire ironikusan írtam ki. Mondjuk mivel probaltak már fejleszteni téged. Gondolom többen is. Ezért azokra a dolgokra rá jöttél már, hogy amiket csinalgatsz nem szabadna. Mégis csinálod tovább a pofátlan, alja munkáidat. Bezzeg facebookon se az igazi, sem a kamu facebookodrol nem mersz nekem sem olyat írni. Viszont azt nem fogod fel, hogy előbb utóbb mindig te bszol rá akárkivel is csinálod ezeket. Vagy vannak olyanok is akik kb azonnal elinzéznek, intéztettnek.
Tedd ki azt is akkor, hogy te vagy e pl Szekszárd császára. Akkor talán nem feltételezik rögtön azt, hogy igazából ki is lehetsz.
"Fszom jól van már." Mi van Oli? Nem jut a kis ***-ra normális pina, azért mert nyomrék vagy? Ja vagy talán alattad is lyuk van :DD?!
Én is lezártam ezt a témát, további jó kínlódást és szenvedést :)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!