Még mindig én vagyok Eger császára ugye?
Figyelt kérdés
Nos Lengyel vagyok eleve. Tehát en meg mindig jobb vagyok minden magyarna meg a szekszardinal is! Kivagyok gyúrva, mindenkit megvernek. Thai boxolok évek ota. Az osszes csaj az enyem volt. meg en vagyok a doboba a legnagyobb. jovore Audi RS6-al fogok jarkalni. Ti mit gondoltok, nagy ember vagyok?
16/F
2020. nov. 17. 21:22
1/42 anonim válasza:
Hajaj! Nálad nagyobb ember nincs a környéken, se hetedhéthatárban! Csak állj a templom tornyára, hogy észrevegyünk egyáltalán!
3/42 Banna97 válasza:
Komolyan, azta, tied minden lány, huhh hallod telejsen oda vagyok hol lehet veled ismerkedni?😱
Csak fel ne csavarodj egy fára a híres Audiddal.
Elképesztő milyen fiatalok vannak
4/42 A kérdező kommentje:
Csernák
2020. nov. 17. 21:28
5/42 A kérdező kommentje:
Erik
2020. nov. 17. 21:28
6/42 anonim válasza:
Én is lengyel származású vagyok, mégis megmaradtam egyszerű srácnak 20 éves koromra (hála Istennek...). Nem te leszel Eger császára ezzel, hanem Eger szégyene. Persze csak, ha tényleg valós dolgokat írtál itt le...
8/42 A kérdező kommentje:
21:29 Mivel azzal, hogy verhetetlen vagyok? Én vagyok a császár. Sok pénzünk is van!
2020. nov. 17. 21:32
10/42 anonim válasza:
Kicsi csillag, 10 év múlva olvasd el a kérdésed. Röhögni fogsz magadon. De ha nem fogod érteni, miért nevetséges és gáz ez a kérdésed, akkor nagy a baj,mert az azt jelentené, hogy olyan buta maradtál,mint most vagy. A pénz és audi nem tesz császárrá,hiába hiszed azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!