Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mit szóltok egy Anti Justin...

Ikszdé xD kérdése:

Mit szóltok egy Anti Justin Bieber Clubbhoz? Röviden: csatlakozol az AJBC-hoz?

Figyelt kérdés

Humor kategória szóval várom a vicces válaszokat arról, hogy mit gondoltok a nyálas kis kölyökről?

Aki utálja kapja a zöld kezet! :D

2010. aug. 5. 10:12
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:
Azért komolyra fordítva gáz szerintem, hogy ilyen előadók bármilyen slágerlistát is vezethetnek...de komolyan
2010. aug. 5. 14:47
 22/33 anonim ***** válasza:
50%

Kedves kérdező!

Én nem mondtam azt, hogy szeretem. Azt mondtam, hogy megtűrt kategória. És szerintem önnél is az, csak keménykedik a "webszájton" azzal, hogy össze tud hozni egy tucat olyan balf.szt(90%), akiknél ez a kiskölök szintén megtűrt kategória. A maradék 10%-nak tényleg nem tetszik a gyerek zenéje---> viszont ők is balf.szok, hisz anticlubozgatnak itt össze-vissza, ahelyett, hogy nem nyilvánítanának véleményt. Olyanok vagytok, mint a cigányok.... Kötöszködtök össze-vissza...

2010. aug. 5. 14:58
 23/33 anonim válasza:
Na én hadd védjem meg magamat:) Nem írtam, hogy tökfej, vagy valami lenne stb. stb. stb. amit páran írtak, viszont azt tényleg gáznak érzem, hogy ilyenek slágerlistán előkelő helyeken tudnak lenni. Én nem tudom néha, hogy egyeseknek milyen ízlése van, de ahogy pl. viván ömlesztik a szart az félelmetes. És rendben van, ízlések és pofonok különböznek, ne szeresse mindenki ugyanazt, de hogy némely számról messziről látszik, hogy egy színvonaltalan szar. Azért ha utálom a rockot, rap zenét, bármelyiket, akkor is lehet látni azért, hogy ez egy színvonalas szám, bármennyire is nem az én világom. Én elkapcsolok ilyenkor, ugyanezt csinálom, ha SP közeledik. De az is félelmetes, amikor egy nagy előadó csinál egy ótvarszar számot, és azt is szarrájátsszák, mert hát eladható, hihetetlen. Pl. David Guetta - Gettin' over, szerintem az egy annyira ötlettelen alibi szám, hogy csak csináljon valamit, amit játszhatnak. De ez megint lehet csak az év véleményem.
2010. aug. 5. 15:18
 24/33 anonim ***** válasza:
Jól van, jól van. +1
2010. aug. 5. 15:34
 25/33 anonim ***** válasza:

pl.justin bieber*hód*-oh baby

itt is miről énekel?a semmiről,értelme nincs,nem rímel,szarul van összerakva,hülyeség a refrén,értelmetlen az egész,de ha meghallgatsz egy anonim mc számot akkor ott lehet érezni,hogy az azért valami,és van mondanivalója.

2010. aug. 5. 15:49
 26/33 anonim válasza:

Szerintem tök helyes srác =)=P

de ha ti nem így gondoljátok a ti bajotok .. és am a számjai sem rosszak.. : És ha rólad (kérdező) csinálnának egy kérdést vagy mit akkor neked jól esne.. ja igen perszee ;)

2010. aug. 5. 16:28
 27/33 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem!És ha te nem így gondolod azmeg a te bajod!Ugyanúgy!Azmeg hülyeség,hogy ha nemtetszik akkor nemkell hallgatni,mert többmindent kell hallgatni,hogy tudd mi a sz*r.
2010. aug. 5. 20:22
 28/33 anonim ***** válasza:

igen azt is sokszor leírtam én is más is-hogy csak az idegesít h ezek a sz.rok 3hét alatt napiszarról vagy myspace ről vagy nemtomhonnan tv be kinövik magukat egy(!) számmal,miről sokan észre se veszik h 30éve ugyan az volt csak a szöveg lett más,más előadó 4-5 évet gürizik mire rádióban mennek a számíik-na pedig ők igazi ZENÉT csinálnak,

ez a jb is csak azért jutott tovább a youtube ról mert a 12-15 éves lányok aranyosnak tartják,ezzel nincs is baj,menjen el modellnek vagy mittommi de ne énekeljen amihez köze nincs.....

2010. aug. 5. 20:39
 29/33 anonim ***** válasza:
szerintem lehet egyéni véleménye az embernek és ha elmondja,leírja attól még nem cigány!!!!!!amúgy meg a HUMOR kategóriában van!!!
2010. aug. 6. 08:49
 30/33 anonim ***** válasza:
haha...
2010. aug. 6. 12:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!