Mit szóltok egy Anti Justin Bieber Clubbhoz? Röviden: csatlakozol az AJBC-hoz?
Humor kategória szóval várom a vicces válaszokat arról, hogy mit gondoltok a nyálas kis kölyökről?
Aki utálja kapja a zöld kezet! :D
Kedves kérdező!
Én nem mondtam azt, hogy szeretem. Azt mondtam, hogy megtűrt kategória. És szerintem önnél is az, csak keménykedik a "webszájton" azzal, hogy össze tud hozni egy tucat olyan balf.szt(90%), akiknél ez a kiskölök szintén megtűrt kategória. A maradék 10%-nak tényleg nem tetszik a gyerek zenéje---> viszont ők is balf.szok, hisz anticlubozgatnak itt össze-vissza, ahelyett, hogy nem nyilvánítanának véleményt. Olyanok vagytok, mint a cigányok.... Kötöszködtök össze-vissza...
pl.justin bieber*hód*-oh baby
itt is miről énekel?a semmiről,értelme nincs,nem rímel,szarul van összerakva,hülyeség a refrén,értelmetlen az egész,de ha meghallgatsz egy anonim mc számot akkor ott lehet érezni,hogy az azért valami,és van mondanivalója.
Szerintem tök helyes srác =)=P
de ha ti nem így gondoljátok a ti bajotok .. és am a számjai sem rosszak.. : És ha rólad (kérdező) csinálnának egy kérdést vagy mit akkor neked jól esne.. ja igen perszee ;)
igen azt is sokszor leírtam én is más is-hogy csak az idegesít h ezek a sz.rok 3hét alatt napiszarról vagy myspace ről vagy nemtomhonnan tv be kinövik magukat egy(!) számmal,miről sokan észre se veszik h 30éve ugyan az volt csak a szöveg lett más,más előadó 4-5 évet gürizik mire rádióban mennek a számíik-na pedig ők igazi ZENÉT csinálnak,
ez a jb is csak azért jutott tovább a youtube ról mert a 12-15 éves lányok aranyosnak tartják,ezzel nincs is baj,menjen el modellnek vagy mittommi de ne énekeljen amihez köze nincs.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!