Mit szóltok egy Anti Justin Bieber Clubbhoz? Röviden: csatlakozol az AJBC-hoz?
Humor kategória szóval várom a vicces válaszokat arról, hogy mit gondoltok a nyálas kis kölyökről?
Aki utálja kapja a zöld kezet! :D
egyszer az én kutyám is rámorgott erre a hülye gyerekre amikot a klipja ment a viván
utálom nagyon hülyén néz ki
hiii xD
nem kizárt
Nekem nincs vele semmi bajom. Azt csinál amit akar. Szerintem ti csak irigyek vagytok rá, hogy ennyi idős korában már többre vitte, mint ti... Ha nem tetszik, akkor kapcsoljátok el, váltsatok csatornát, lapozzatok az újságban, ...stbstb
Ne mondjátok már, hogy mindegyikőtök teljes mértékben kedveli Akon-t, Gwen Stefanit-t, Linkin Park-ot, Pa-Dö-Dö-t, Fankadeli-t, Timbaland-et, ...stbstbstb-t Nem hiszem el, hogy nem láttatok már olyan filmet, ami ne tetszett volna... Mégsem indul ellenük utálathadjárat. Egyszerűen ez a gyerek egy másik korosztályhoz szólal meg... Ennyi. Jóhogy nem egy óvodással vitatkoztok...
Ha nem tetszik, akkor hagyjátok az egészet. Nekem nincs róla álláspontom. Nem hallgatom direkt a számait, de ha szól, akkor eltűröm ugyanúgy, mint bármely más zeneszámot. Úgy vélem, azért annyira nem drasztikus a gyerek. Csak felnagyítják olyanok, akik magukban szintén így vélekednek.
Én sem vagyok antidrukker, úgyhogy húzok is innen.
üdv, 16/ F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!