Ikszdé xD kérdése:
Mit szóltok egy Anti Justin Bieber Clubbhoz? Röviden: csatlakozol az AJBC-hoz?
Figyelt kérdés
Humor kategória szóval várom a vicces válaszokat arról, hogy mit gondoltok a nyálas kis kölyökről?
Aki utálja kapja a zöld kezet! :D
2010. aug. 5. 10:12
1/33 anonim válasza:
olyan hülye sisak feje van XD :F
2/33 A kérdező kommentje:
ja xD
és hogyan szokták nyírni a haját?
ráteszik a bilit oszt körbevágják xD
bilifej xD
2010. aug. 5. 10:18
3/33 anonim válasza:
Undorító, már tökélyre fejlesztettem a képességet, hogy a lehető leggyorsabban átkapcsolok, ha a klippje megy. Már egy századmásodperc is elég.
4/33 anonim válasza:
olyan a feje mint akit gyerekkorában fordítva dugtak bele a BILIBE
5/33 anonim válasza:
(FIGYELEM EZ NEM VICC) XD
legutobb mikor kapcsolgattam a tv-t elértem a vivára, és a justni kölyök következett, erre a tv-m ugy bedöglött hogy el kellet vnni szerelőhöz :D, szoval nekem még a tv-m se szereti XD
6/33 A kérdező kommentje:
Ezek nagyon jók xD
Megy a zöld mancs xD
2010. aug. 5. 10:28
7/33 anonim válasza:
egyszer a rádióban ennek a nyálképnek a száma ment, a kutyám meg elkezdett morogni a rádióra :DD
hát azt hittem sírva fakadok :D
8/33 A kérdező kommentje:
A macskám utálja a vizet, gondolom ez normális is, na de mikor meghallja a hülyegyerek hangját, zsupsz fej a vizalá, ott garantáltam nem hall semmit xD
2010. aug. 5. 10:36
9/33 anonim válasza:
Én nem vagyok képben ezeknél a sztároknál, azt se tudom, ki ez a gyerek.
10/33 anonim válasza:
ez ugyanaz mint katy parry,csak kiskorában.justin bieber meg úgy cuppog,mint egy sün
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!