Csatlakozol a Föld órájához?
Figyelt kérdés
Én igen^^2010. márc. 27. 11:22
3/13 anonim válasza:
Ez mind szép és jó, csakhogy ugyanebben az időpontban vagy 600millió kínai használja az áramot és egy csomó japáni is, amerikáról nem is beszélve.
5/13 anonim válasza:
csintam lámpást, mer az áramtalanítást nem tom megoldani
6/13 anonim válasza:
Nem mert Roma-Inter meccs lesz a tv-be!
7/13 anonim válasza:
Majd házibuli közbe lekapcsoljuk a villanyt ha erre gondolszxD
8/13 anonim válasza:
Igen, de egyesek még mindig nem értik a lényegét.
10/13 anonim válasza:
Nem, mert ez hülyeség. Értem, hogy mire akarja felhívni a figyelmet, de azzal, hogy egy évben 1x 1 órára elég sokan (Európában) lekapcsolják a villanyt, nem lesz jobb. A többi napon ugyanígy égetni, pazarolni fogják az áramot. Sk mindenkitől hallom, hogy húúú ő hogy le fogja kapcsolni, de ez egy álszent hülyeség. Nem fogok 1 órán keresztül hereverézni a sötétben, én inkább a mindennapokban figyelek arra, hogy ne pazaroljak se árammal, se vízzel, stb. nem pedig egy évben egyszer. Mégegyszer mondom, ez sok embernél nagyon álszent dolog.
És pont ezért rühellem. Nem magát az indítványozását, az oké, hanem az embereket, akik ezen lovagolnak, aztán az év többi napján sz@rnak rá magasból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!