Hogyan lehet csinálni a semmit?
semmit akarsz gyártani? akkor fogj egy poharat, és nézz bele. Az semmi. Várj, ez így nem jó... Szivattyúzd ki a levegőt belőle, és most nézz bele. Na? Látod már a semmit? Nem? Akkor most vegyük el a poharat is. Most már látod a semmit? Még mindig nem? Akkor tűntesd el az univerzumot. És tekintsd meg a hűlt helyét. És most már látod? Igen? hogy a fenébe látnád te hülye, te eltűntél az univerzummal együtt!
ha már nem is láthatod a semmit, na az a semmi.
de egyébként ez olyan, mint belegondolni, mi a végtelen. ha sokiág feszegeted a kérdést, bele fogsz őrülni, ahogy én...
na most megyek, vár a nővérke. Ma tejbeapi lesz a menzán. Ha levették a kényszerzubbonyt, akár kanállal is ehetem.
BRUHAHAHIHHÉÉEÉEHHUEWWEHHEHIÉÉHEHHEEAAHAHHAAA!!!
Az első válaszolóhoz fordulnék. A te definíciód még mindig nem jó a semmire. Az az üres térdarab, nos, az az, aminek hívom. Egy üres térdarab. Az pedig nem semmi. Ha az univerzumot eltűntetnénk, a térrel az idővel, és minden más dimenzióval együtt, azaz semmi nem létezne, az lenne a semmi.
Viszont ha a világegyetem eltűntetésével csak semmi maradna, akkor az univerzum a semmiben van. Márpedig ha a semmi nem létezik, akkor az sem létezhet, ami benne van, ennél fogva nem is létezünk...
na ezt válaszolja meg valaki!
a negyedik válaszolónak!
ugye te végignézted a mátrixot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!