Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Jaj nekem, megszakad a szívemb...

Jaj nekem, megszakad a szívemben a menet, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már a cipőmnek udvaroltam, de rájöttem, annak is van párja... Már a harmadik túlnyomásos vödröt könnyezem össze, a kedvem azonban továbbra sem javul.

2020. febr. 16. 19:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Bergendy: "Most jó, te nem is tudod milyen jó, hogy nincs ki hozzád hasonló, így gondtalanul(=)egyedül élek"

valami ilyesmi a szöveg ami eszembe jutott. :) Előadó az is kellett, mert lehet, hogy sokan már a régi változatot nem ismerik, de egyébként az új is nagyon jó, csak tegyük mellé a régit is. :) :)

2020. febr. 17. 22:23
 12/16 Wadmalac ***** válasza:
100%
HELICOIL
2020. febr. 19. 08:56
 13/16 A kérdező kommentje:
Most egy év után viszsaolvasva megállapítom, hogy jó beszélgetés kerekedett ki a trollságból... :D Ezt a Bergendi-számot ismerem, juj de sokat ment gyerekkoromban, és már akkoris szánalmasnak tartottam. de ez legalább még zene volt, nemúgy mint a mai popslágerek jó része.
2021. márc. 11. 16:01
 14/16 anonim ***** válasza:

:D:D

|||Gyere össze a vödörrel. :):)

2021. márc. 11. 16:04
 15/16 Wadmalac ***** válasza:
100%
Na ha régi magyar popslágerről van szó, a szívben lévő rozsdás szögre nincs megoldásom.
2021. márc. 12. 08:10
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Töltsd fel a könnyeiddel egy feszített víztükrös medencét, és úszál benne.
2021. márc. 12. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!