Jaj nekem, megszakad a szívemben a menet, mit tegyek?
Az attól függ, milyen menetről beszélsz?
Ha anyamenet, akkor felajánlom az apacsavaromat, biztos kötés, csak ne házasságkötés legyen a vége, mert azt nem csavarral kell egybeizélni.
Mellesleg én meg a zoknikkal vagyok így, egyiknek sincs párja sosem, így megértem a problémát, mert úgy állok itt ebben a világban én is, mint egy elfeledett zokni fele része és még a csavaromat sem dugdoshatom oldható kötésként semmibe, mert vagy nem passzol a mérete, vagy már valami francos csavar bele van szuszakolva gyárilag minden készülékbe.
Én a páros szerveimmel vagyok így, hogy mindig féltékeny egyik a másikra és a kancsi lánynak is úgy udvaroltam, hogy szemeid kereszttüzében égek!
Páros szerek lelki okai:
Szem: betegsége esetén valamit nem akarunk meglátni, vagy nem akarunk valamivel szembesülni
A szem a belátás és a kilátás jelzője: milyen kilátások elé néz az ember, és mennyire tud belátni valamit.
Fül: a hallás problémája esetén nem hallunk, vagy nehezünkre esik meghallani valamit
A fülhöz tartozik a hallás, az észlelés, valamint az engedelmesség.
Váll: mindig a felelősséget viseli, arra mutat, hogy súlyos problémák vannak a vállunkon
Tüdő: mindig a lelki benyomásokat mutatja
A tüdő a kontaktusteremtés, a kommunikáció és a szabadság szerve.
Vese: általában a partnerkapcsolat zavaraira és érzelmi konfliktusra utal
A veséhez egyrészt a partnerkapcsolat tartozik, másrészt, azaz eszménykép, ideál, ami felé az ember törekszik.
Kéz: az adás-kapás szimbóluma
A kéz az adás, a kapás, a cselekvőképesség és a megragadás szimbóluma. Ha valakinek a kezével kapcsolatos betegsége van, vagy az ízületi problémák csak a kezén jönnek ki, akkor azt kell megnézni, hogy az adás vagy a kapás területén milyen nehézségei vannak. Lehet, hogy nem tud adni, vagy nem szívesen fogadja az ajándékokat.
Láb: problémái esetén helytelen irányba indultunk el
A láb a kitartással és az egyensúly megtartásával van kapcsolatban, illetve a megértés is hozzá tartozik.
Csípő: problémája esetén gátolja valami a fejlődést, nem tud az ember előrehaladni, meghajolni
A csípő a fejlődést, a haladást jelképezi, ha itt lép fel probléma, akkor ezzel a lelki területtel kell foglalkozni.
Térd: az alázatra utal
A térdhez tartozik az alázat és a szerénység. - Nem véletlenül kell térdet hajtani az uralkodók előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!