Feleségem szülés után kövér maradt. Szerintetek kicserélik garanciában?
Figyelt kérdés
2020. jan. 23. 14:50
1/11 anonim válasza:
Dehogyis, mit képzelsz?
Jól kihizlalták neked és még lázadozol?
A hízott disznót sem cserélik ki gizdára, ki hallott már ilyet?!
Most menjen pocsékba az a rengeteg takarmány, ami bele lett feccölve abba a fehércselédbe?
Még mit nem!
2/11 anonim válasza:
Meg kell próbálni. 2 fontos dolgot javaslok ezzel kapcsolatban: egyrészt feltétlenül személyesen kérdezd meg apósodtól a dolgot, másrészt utána ne felejts el bejelentkezni az intenzív osztályról facebookon.
3/11 anonim válasza:
4/11 anonim válasza:
Update norbi becseréli egy update1-es gyapjaslepkehernyó csokira.
5/11 anonim válasza:
Ha találsz útlevelet Garanciába, akkor szerintem mindenképpen. És hozzál onnan nekem egy sütit, vagy valami szuvenírást.
6/11 anonim válasza:
*Garanciában amúgy gráciák laknak:):):) (csajok)
7/11 anonim válasza:
*de egyépként nemtudom, hogy létezik, vagycsak legenda.
8/11 anonim válasza:
Jelentkezz Norbinál hogy lecserélnéd Rubint Rékára - bár mondjuk utóbbi nekem nem kellene, inkább már a feleség maradjon :)
9/11 anonim válasza:
Anyakocára csak. Másra nem. De azzal ugyanott vagy.
Már-ki
10/11 anonim válasza:
Valaki rékát akar de az nem malac hanem ló,a feje az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!