Miért nem fogyok szoptatás alatt, sőt még híztam is picit szülés után?
Nektek mik voltak a tapasztalatok?
Nem vagyok nagy hízásra hajlamos, terhesség alatt sem voltam kövér csak egyenletesen volt rajtam egy réteg.
Szülés után óriási hasam maradt, még mindig lóg és úgy érzem magamat hogy még picit híztam is,
En úgy tudtam hogy szoptatás sál lejon a felesleg, még ha nem is dietazunk, nassolok ugyanúgy de szülés előtt ennyitol 55-60kg között mozogtam most viszont stabilan 70 megvagyok...
Ráadásul császár miatt edzeni se tudok annyira, mert fáj a seb, doki szerint még normál tartományba fáj, 4 hónapja szültem.
Semmi köze a kajához!! Ez hormon és alkatfüggő. Én naponta megettem egy tábla csokit, fonott kalácsot, másfélszer annyi főtt ételt, mint a férjem. Mégis folyamatosan fogytam a 2 év szoptatás alatt. 13kg-t.
2 éve már nem is szoptatok, és csak most kezdtem el hízni.
Ha a kaján múlt volna, 100kg lennék.
A celebanyukákat én se értem
De valószínű tinifitnessmodellek voltak és az edzett kemény hasfal nem tágul ki annyira és hamar vissza is húzódik
Gyanitom én a lustalkodassal pórul jártam terhesség előtt
Pedig az én alkatom vékony volt mindig így egyáltalán nem számítottam Arra hogy szoptatás alatt 70 leszek óriás hassal...
Remélem még időben vagyok és nem marad így örökre 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!