Szülés, szoptatás után milyen a melled akinek kis hegyes a melle?
Nagxon kicsi,szinte nincs is pedig 30 vok,és nem is vékony. Hiába hizok a mellem nem nő. Nagyon ARánytalan,ciki a testem.
Szülés után javulhat?
Esetleg szoptatás után még rosszabb lesz?
Nem akarlak elkeseríteni, de az enyém kisebb lett, pedig előtte se volt nagy. De legalább nem lógnak.
Persze ez is genetika. Lehet neked szerencséd lesz.
Nekem is inkabb kisebb lett. En vekony alkat vagyok, az voltam terhesen is. Terhessegek alatt nott a mellem, akkor sem oriasi lett, csak egy jol telt 75B. Elso terhesseg utan viszont lement AA-sra, magyarul maradt mellbimbo a mellkasomon es kb annyi. Logni nem logott, nem volt minek. En mondjuk megcsinaltattam vegul 2 gyerek utan (nem hatalmasra, hanem normal meretre). Harmadik terhessegnel ugyanugy nott egy szamot, majd szules/szoptatas utan visszaallt a meret.
En ugy vettem eszre, hogy szoptatas utan inkabb annak lesz nagyobb melle, akin suly is maradt a szules miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!