Van olyan aki cumi itan visszatudta szoktatni a babajat cicire?
Hát ez nem hivatalos megoldás, de én kétségbeesésemben ahogy próbálkozott, néha a szája fölé cseppentettem egy-egy csepp tápszert, hogy eredményesnek érezze magát.
Viszont nekem a 6-7. Naptól indult meg a tej, onnantól lelkes fogyasztója lett.
Amúgy nem aluszékony a babád, nem sárgult be?
Szoptatási tanácsadó?
Meg az orvost megkérdezni, mért aluszékony. Annyira nem hiszem, hogy legyengült, ha pótlást is kapott.
Remélem, sikerül. Próbáld nagyon sokat. Ha jól jön a tej, esetleg pici kèzzel nyomásra is ürül a szájába.
Mondom, nekünk is volt ilyen, de nem ennyire markánsan és teljesen rendeződött secperc alatt.
Koszi! Probaltam mar azt is meg h kicsit cumis uveg Aztan cici talan az meg ugy ahogy ment 2-3 szívás erejéig..dokit mindenkepp hivom mert amikor hazajottunk a kórházból mar nem rendelt igy holnap elso dolgom h hivom.
Tapasztalatokat Szivesen fogadnék meg hatha van olyan ami nekem sose jutna eszembe!
Én ezzel próbálkoznék esetleg de szoptatási tanácsadó felkeresése sem árthat, sokat tudnak segíteni.
instagram.com/anyatej ezen az oldalon is sok segítséget találhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!