Ha Pókemberre keresztelném a fiamat, vagy a lányomat, vagy mondjuk a tiédet, az tizes skálán mennyire lenne menő? Nemzetközi lenne, ugyanis Pókembert mindenhol ismerik, én pedig kifejezetten kedvelem is.
Nos?
Vajlyon?
(A kérdés nem komoly,ne úgy tessék hozzáállni - direkt , humor kategóriába telepítettem bele.)
Megszakérts-e valaki?
Piréziában lakunk amúgy a férjemmel és a hat kiskutyánkkal.
A férjem: Józsi.
A kutyák: Blöki, Morzsi, Zsömi, Buksi, Pötyi, Pamacs, mégegyszer Blöki, és a kis Bodri.
(Ja mert az kettő közülük menet közben osztódott, ahogy írtam ki a kérdést. A Morzsi meg még most vemhes.)
Na, tehát, a kérdés adott; tehát mennyire lenne menő? Egyéb véleményeket is szívesen fogadok. Kutya neveket is írhattok, hátha még megellik a Morzsi vagy a Zsömi.
Zsömi meg átszökött hozzám, mert nyalogatja a talpam. Gondolom ő az. Bár nem vagyok Piréziában. Na figyelj, én fényes este visszatérek megbeszélni a keresztszülést. Zsömit meg megetetem aztán irány vissza hozzátok.
Már-ki
Igen, gyönyörű, de most van egy másik is, úgy kezdődik hogy: Föl föl ti arabjai a Földnek, föl, te migráncs prolet úr...
Zsömi még mindig itt van Kérdező, most mit csináljak vele...
El kezdett nyeríteni... Álmában félreugat.
Már-ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!