Ha Pókemberre keresztelném a fiamat, vagy a lányomat, vagy mondjuk a tiédet, az tizes skálán mennyire lenne menő? Nemzetközi lenne, ugyanis Pókembert mindenhol ismerik, én pedig kifejezetten kedvelem is.
Nos?
Vajlyon?
(A kérdés nem komoly,ne úgy tessék hozzáállni - direkt , humor kategóriába telepítettem bele.)
Megszakérts-e valaki?
Piréziában lakunk amúgy a férjemmel és a hat kiskutyánkkal.
A férjem: Józsi.
A kutyák: Blöki, Morzsi, Zsömi, Buksi, Pötyi, Pamacs, mégegyszer Blöki, és a kis Bodri.
(Ja mert az kettő közülük menet közben osztódott, ahogy írtam ki a kérdést. A Morzsi meg még most vemhes.)
Na, tehát, a kérdés adott; tehát mennyire lenne menő? Egyéb véleményeket is szívesen fogadok. Kutya neveket is írhattok, hátha még megellik a Morzsi vagy a Zsömi.
A kutyák pedig lehetnének Fifi és Manci. De ha valamelyiket tényleg így nevezed el, akkor hivatalosan is én leszek a keresztanyja.
Majd viszek neki arany fülbevalót.
Figyelj, ha I. Blöki és II. Blöki őkutyasága nemzé Morzsit, vagy erőszakolá, akkor Blöki mi a fenét csinált közben? Macskákról álmodott? Hát nem állt mind a négy sarkára meg a farkára hogy Morzsinai Erzsébetet meg kellett volna nyálazni?
Hát miért nem őrködtél, vagy legalább Józsi ezen?
Már-ki
Igaza van #3-nak spídermanus hol így becézódik hol úgy, Tuvalun példájul Pó-hók-em-be-ri-li-ha-pu.
Szóval ha az én fiamat te kersztelnéd Morzsinai Erzsébet helyett Spájzermennek?
Figyelj, én Has-Pókember voltam megboldogult zabálós korszakom idején, de nem én másztam a falra, hanem tőlem másztak a falra, mint ovulációs evolúciós tudósaink itt a GYKban.
Én elfogadnám ha te pókanya lennél mint keresztbeszülője a fiamnak.
A többin még gondolkodnom kell mert nem egyszerű a lakókocsi.
Már-ki
No meg Pirézia... De rég hallottam már tágabb őszülőföldem nevét. De miért laktok lakókocsiban, amikor ott voltam még rekettyésetek vót. A Gyalog galoppból szállíttattátok oda. De micsoda rekettyés vót. Mi lett vele? Fogadjunk Buksi kikaparta. Buksinak még mindig nő a foga meg a füle? Mert amikor ott voltam fölkötöttede neki a fülét a fogára.
De minek laktok lakókocsiban?
Már-ki
Szólj légy szíves a Józsinak hogy ne maceráljon, amikor itt komoly családi dógokat intézünk keresztizélés sz-ügyében.
Mérgemben elalszok én is és akkor fél napig halódik minden.
Innen hallom hogy Blöki horkol. Hogy tudtok így aludni? Pamacs meg sírdogál álmában. Rakjál a mancsa alá egy Pőkemberes füzetet, hátha nyugodtabban alszik.
Szépen nézünk ki, én tartom itt a keleti meg nyugati frontot, ti meg mind elvonultatok. Nahát. Majd beszélek én a Bodrival...
Már-ki
Pókember himnusz.
Föl, föl, ti rabjai a pókhálónak,
Föl, föl, te légyre éhes pókember!
A győzelem napjai jönnek,
Póktalanságodnak vége már.
A múltat végképp eltörölni,
Pók-had, indulj velünk!
A Föld fog sarkából kidőlni,
Semmik vagyunk, s minden leszünk!
Ez a harc lesz a végső,
Csak összefogni hát,
És nemzetközivé lesz
Holnapra a világ.
Védelmező nincsen felettünk,
se Már-ki nem véd, sem dobrivecser:
A közjó alkotói lettünk –
hát vesszen el, ki ellenáll!
Pusztuljon ez a rovarirtó,
a póktalanságból elég nekünk.
A lángot szítsuk, rajta, rajta!
A vas meleg, hát ráverünk.
Ez a harc lesz a végső,
csak összefogni hát!
és nemzetközivé lesz
holnapra a világ!
A rovarirtók kedve-kénye
erőnkből szívja ki a vért,
csaló az államok törvénye,
mert minden bajt pókembere mért.
Kínlódás most a pókság bére,
de már ebből elég, elég!
Szerszámot hát a pók kézbe
s ide a jognak a felét!
Ez a harc lesz a végső,
csak összefogni hát!
és nemzetközivé lesz
holnapra a világ!
Mi milliók, mi pókok népe,
mi alkotunk a földtekén,
mienk lesz még pompája, fénye
s a munka nem lehet szegény.
A rovarölő még a pókságunk marja,
de már a gyáva had remeg –
kelőben már a pókok napja
s ragyogni fog a föld felett a háló
Mi jó.
Ez a harc lesz a végső
csak összefogni hát!
és nemzetközivé lesz
holnapra a világ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!