Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szerintetek így menő leszek...

Szerintetek így menő leszek és férfias gengszter?

Figyelt kérdés
Rendszeresen járok borbélyfodrászhoz (van borbélyszakállam is jó nagy), ezen kívül fekete fullcap sapka, kicsit kövér vagyok, de számomra ez a nagydarabság, amitől félni kell tőlem, valamint rendszeresen szemezgetek az utcán lévő emberekkel, akinek mondjuk nem tetszik a képe! meg még általában azokkal szemezek akik gyengéknek tűnnek. Gyengébbek nálam. Ezenkívül cigizek is hogy menő legyek, mert a körülöttem lévők is cigiznek. Szerintem azért van hogy cigizek, mert túl sok rap videót nézek, amiben feketék vannak, ezáltal én is gengszter akarok lenni. Van fültágeszem is fekete. A nőket nem tisztelem és szexuálisan is megalázom "mélytorokoktol elkezdve minden", de még is körülvesznek a kinézetem miatt, és elviselik amit csinálok velük ;) Nem vagyok az a habiguszti kinézetű.. Tetoválásom is van.. :))
2018. dec. 1. 12:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Troll még lehetsz.
2018. dec. 1. 12:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Nyilván azért vagyok troll, mert a valós szituációt festettem le Magyarországról, ami neked nem tetszett :D Vagy azért mert te is ilyen hulladék vagy, mint az utóbbi kérdésben le írt karakter, vagy mert egyszerűen téged is idegesít, hogy kostolgatnak az utcán, kinézeted miatt, vagy bármi ok miatt.
2018. dec. 1. 14:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A szociális beilleszkedési zavaraid a te bajod.
2018. dec. 3. 12:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Csicska vagy te semmi mas
2019. nov. 4. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!