Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mit szólnál ahhoz, ha lenne...

Mit szólnál ahhoz, ha lenne GY kategóriás jogosítvány?

Figyelt kérdés

GY kategória = gyalogos jogosítvány

Sokan átgyalogolnak a piroson stb. Ha lenne GY kategória, amit a rendőr elvehet érte, nem sokan csinálnák. Akinek elvették, az csak útvonalengedéllyel mehet ki otthonról, amit csak nagyon indokolt esetben adnának ki. (Természetesen, amikor a rendőr megállít és elveszi a jogsit, akkor rögtön ad hazáig szóló útvonalengedélyt) Gyalogos rendszámtól, forgalmi engedélytől eltekintek 🤣

2020. jan. 12. 12:08
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Attól még, hogy te biciklisként betartod a kreszt és normálisan közlekedést, a többi buszok mindenre, a probléma fennáll.

Felesleges ezen vitatkozni. Elmondtam a véleményem a bringásokról, cáfold meg, ha tudod, és ne az autósokra tétele a témát, hogy ők mennyire nem tartják be a kreszt.

Mert tudom, hogy mindenféle járművön megtalálhatóak az idióták.

Ettől még a bringások nulla kresz ismerettel, nulla felelősségvállalás sál nagy számban közlekednek az utakon.

2020. jan. 23. 19:27
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább ZS kategóriásat szeretnék. Zsigulira.
2023. ápr. 14. 13:56
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Emberek! Ez mért a humorban van? Ez egy remek ötlet!! Én támogatom a kezdeményezést.
2023. ápr. 14. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!