Első autónak jó ötlet a pontiac fiero 2.5?
Hamarosan 18 leszek , és elkezdem a jogsit is.
Nézegettem használt autókat első autónak , mert új autóra nincs is pénz , és kedv sincs hogy úgymond a "semmiért" gyűjtsek , merthát első jogsisnak egy régi kocsi is tökéletesen megteszi.
Aki ilyen kocsit vett , vagy szerelt , le írná hogy első kocsinak jó ötlet , vagy túl sokba kerül a fenntartása és az esetleges alkatrész cseréje ?
Válaszokat előre is köszönöm.
Első, ne vedd el a kedvét,teljesen jó első autónak.
Kérdező: Matchbox-ban vagy Hot Wheels-ben nézted?
Humoros.
Komolyan , sokat fogyaszt vagy az alkatrészek kerülnek sokba ?
Lamborghinit vegyél, a pontiac már ciki.
:-DDD
A fogyasztását meg tudod nézni a spritmonitor.de-n, most mi honnét tudjuk neked mi a sok meg mi a kevés?
Az alkatrész árakat meg ugyanúgy meg tudod nézni online - gondolom nem ér nagy meglepetés, ha elárulom drágább mint a Suzuki Swift és olcsóbb mint a Rolls Royce.
Ha nincs pénzed, vegyél egy suzukit, első autónak tökéletesen megteszi.
Komolyan gondolod vagy csak trollkodsz?
Azt ugye tudod hogy az a néhány Pontiac amit Magyarországon találsz, az Amerikából van importálva? Alkatrészt is onnan kell hozzá rendelned, Magyarországon nincs.
Alkatrész+postaktg+vám.
Ha nagyon gazdag lennél, sokadik kocsiként hobbiból dolgozgatni rajta jó lenne, de nem csórónak első kocsiként.
Azért kérdeztem hogy kb milyen a fogyasztása más autókhoz képest , és hogy kb magyarországon menyiért lehet hozzá alkatrészt kapni.
Swiftet biztos nem akarnék , első kocsinak olyat kéne ami megfizethető , de azért tetszik is .
Nem tudom miért kell bunkóskodni egy egyszerű kérdésen.
Nem is tudom, hogy a francba jutott ez eszedbe :D
Első autónak olyan olcsó kocsit nézz, ami gyakori is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!