A majonézt melyik hònapba szüretelik a fákról?
#1 szerinted a Humor rovatba mit kellene kérdezni, amire nem azt írnád hogy troll?
A tibi.bagi-nak:
A majonéz a majomfélék családjába tartozik, ahogy egyik humorérzékkel megáldott beíró szokta írni, aprómajom, mármint aprómajomfélék családjába.
Az első főemlős faj volt amelyik nézni tudott. Innen a nevük. Persze csak néznek. A majolátok az evolúció revolúciója következtében már nem csak nézni tudnak, hanem látni is.
A középkorban a Majláth család felvette ezt a nevet.
Igazad van, a régi földtörténeti korokban még növények voltak a majonézek, de amikor kiváltak belőle a polinézek (akik sokasodva sokfelé tudtak nézni, városokat is néztek, azok a polisznézek voltak), akkor váltak emlős novényekké a majonézek, ezért etikai okoból egy részük nem eszik növényt.
A mai majonézt a fáról lehet szüretelni bármikor, de aut majomvadászatnak hívják.
#1, 7-eske, honnan tudtam volna hogy ez át lett irányítva? Nem szoktam minden oldalt olvasni. Akkor miért nem értelmezted - jó, értem, szájbarágós lett volna másik lapon - akkor legalább itt, hogy miért írtad? Persze nem tartozol senkinek se beszámolási kötelezettséggel.
Akkor legyen ez egy:
Atta Troll - Ein sommernachtstraum
Már-ki
Megkövetése elfogadva.
Ítélkezes hekyett kérdés feltenni kultúra kérdése. Valakinek ez adott, valakinek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!