Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ketchupot és majonézt mihez...

Ketchupot és majonézt mihez szoktatok enni esetleg mihez, amire mások furán néznek?

Figyelt kérdés
mihez eszitek, amire mások furán néznek,amihez pl nem illik? Én mindenhez képes vagyok ezeket enni úgy szeretem.
2019. máj. 25. 06:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%

Ketchupról nem tudok nyilatkozni, mert ritkán eszem, és csak a megszokott dolgokhoz mint pizza, meleg szendvics.

Jobbára főzéshez használom, édes csípős mázakhoz, házi BBQ szószhoz.

Majonézt imádom véres, májas hurkához, amihez tudtommal legtöbbeknek a savanyúság dukál.

Ezen kívül nyomom a rakott krumplira is, és tojásrántottára is.

2019. máj. 25. 07:02
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Bundas kenyér
2019. máj. 25. 08:40
 3/11 anonim ***** válasza:
75%
Májas hurkához, simán kenyérre, rántottára
2019. máj. 25. 09:02
 4/11 anonim ***** válasza:
55%
Első, az máris fura szerintem ha a pizzához ketchupot eszel. Tudom hogy viszonylag gyakori de nem tudom megérteni egyáltalán, szinte a pizza megcsúfolásának érzem. Ugyanez van a lasagnevel is.
2019. máj. 25. 09:35
 5/11 anonim ***** válasza:
63%
En a pizzat majonezzel szeretem, nem ketchup-pal.
2019. máj. 25. 09:38
 6/11 anonim válasza:
63%
En ketchupot barmihez eszek. Szeretem. A spagettihez szoktam amit szoktak furcsalni az emberek. Meg az alap dgokhoz rantotta tojas pizza sultkrumpli, jah meg amit szoktak meg furcsalni h a majkremes kenyerre is ketchupot rakok de ugy tok finom meg ketchup nelkul is
2019. máj. 25. 10:20
 7/11 anonim ***** válasza:
72%
Akkor szoktak nagyokat nézni, amikor a pizzára vagy köretekre teszek (rizs, tort krumpli) ketchupot
2019. máj. 25. 14:17
 8/11 anonim ***** válasza:
59%
Egyik ismerősöm és a gyerekei a töltött káposztát eszik ketchuppal. Nekem eddig ez a legfurcsább. Én a szokásos dolgokhoz eszem.
2019. máj. 25. 16:44
 9/11 anonim ***** válasza:
59%
Gyakran eszem majonézzel a saját készítésű kevert süteményeimet (répatortához például remekül illik). Borsós vagy kukoricás rizst sem eszem nélküle, és szeretem a majonézes-zöldalmás kenyeret is. Nem hiszem, hogy ezek nagyon furcsák lennének.
2019. máj. 25. 18:56
 10/11 anonim ***** válasza:
A Ketchupos majonézt apróra vágott lilahagymával, vörösbab konzervvel és főtt tojás karikákkal szoktam enni, nagyon finom.
2019. máj. 25. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!