Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Pizzériából rendelt pizzára...

Pizzériából rendelt pizzára otthon még majonézt nyomni? Mit gondolsz?

Figyelt kérdés

Egy régi jó barátoméknál dolgoztunk a kertben egy hétvégén és ebédre pizza volt nekünk rendelve. Csípős magyaros, kolbásszal, erős pistával, paprikával, szalonnával, szalámival, hagymával, ami jó volt nekünk mert egyikünknek sincs baja a csípős ízekkel.

És nagyon meglepődtem amikor a házigazda srác javaslatára ő és egy másik barátom még tettek a pizzaszeleteikre valamilyen hűtőből kivett Tescós vagy Sparos márkájú majonézt, mert hogy az úgy mennyire finom és ők mennyire szeretik a majonézt.

Én is szeretem a majonézt, de ez akkor is olyan fura volt, hogy még otthonról valami extrát rátenni a rendelt dologra. Ugyanígy mintha hamburgerestől viszel haza kész hamburgert, gyrost, vagy bármit, abba sem raksz gondolom otthoni dolgokat.

Te hogy vagy ezzel, tennél rá ilyet?

24/F

2018. júl. 6. 21:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
97%
A majonézt utálom, de egyébként miért ne lehetne egy rendelt dolgot feljavítani? Én pl a tésztákba mindig beleszórok még egy rakás majorannát, van, hogy keveslem a sajtot, akkor azt is reszelek. Egy kis kreativitással csodát lehet művelni a leggagyibb dolgokból is. 😊
2018. júl. 6. 21:39
 2/16 anonim ***** válasza:
94%
Pizzara nagyon sokan raknak kulonfele szoszokat, mint a majonez is. Ha elmesz pizzeriaba, gyorsetterembe stb, ott is kerhetsz ra. Ebbe semmi szokatlan nincs.
2018. júl. 6. 21:49
 3/16 anonim ***** válasza:
71%

Mi a szart kéne gondolnom arról, hogy ki milyen szószt vagy akármit rak a kajájára?

Hagyjál már ilyen gyökérségekkel.

2018. júl. 6. 21:55
 4/16 anonim válasza:
92%

Én régebben ketchupot tettem minden pizzára, de amikor anélkül ettem, rájöttem, hogy sokkal finomabb anélkül. A majonézes pizza gondolata picit fura számomra, de elfogadom, ha valakinek így ízlik. Nincs kizárva, hogy egyszer kipróbáljam, de most nem kívántam meg.

Amúgy az "otthoni dolgokkal" való felturbózástól nem ódzkodom, például én már ettem hamburgert plusz lapka sajttal, vagy más sajttal, de kipróbáltam már erős pistával, gulyáskrémmel, házi ajvárral, kovászos uborkával stb. és jó volt mindenhogyan.

2018. júl. 6. 22:02
 5/16 anonim ***** válasza:
95%
Én inkább ketchupot tennék rá, de szerintem semmi meglepő nincs benne. Az egyetemi menzán is gondolkodtam már, hogy kéne vinni levesgyöngyöt magammal, mert túl keveset tesznek a levesbe.
2018. júl. 6. 22:26
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

:D Barátom mindig kiborul, amikor pizzát rendelünk és én már vágom hozzá a lilahagymát magamnak meg készítem elő a majonézt. Nem tudom miért, én valahogy így szoktam meg. De nem halok bele, ha nincsen kéznél semmi.

Amúgy az nekem is furcsa, hogy mennyi embert idegesít mások ízlése. Szóltak már be nekem azért is, mert megettem a grillcsirke bőrét és házi disznósajtot. Hogy ő nő létére nem enné meg...:/

2018. júl. 6. 22:49
 7/16 anonim válasza:
100%
Néha,ha nagyon éhes vagyok én is rakok ketchupot vagy majonézt a rendelt pizzára,a rendelt hamburgernél meg általában kevés ketchupot meg hasonlókat raknak,ezért feljavítom még többel az ízlésem szerinti mennyiségre.
2018. júl. 6. 22:52
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
hamburgerbe nem rakok mar semmit, mert abban ott van eleve, de a pizzahoz a pizzeriaban is kerheto ketchup, akkor otthon miert ne rakhatnek meg ra plusszban? en egyebkent majonezt szoktam tenni ra egy keveset, nekem igy izlik. remelem, tuleled :D
2018. júl. 6. 23:15
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tennék rá majonézt, mert nem szeretem, de ha más így szereti, egészségére. Felőlem aztán nutellát is tehetne rá, az ő dolga. Biztos neked is vannak olyan szokásaid, ami másoknak idegen, tudod, ahány ház annyi szokás.. :)
2018. júl. 7. 08:16
 10/16 anonim ***** válasza:
12%
Eleve nem ennék ilyesmi melegszendvicset, mert amit leírtál, az nem pizza.
2018. júl. 7. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!