Pizzériából rendelt pizzára otthon még majonézt nyomni? Mit gondolsz?
Egy régi jó barátoméknál dolgoztunk a kertben egy hétvégén és ebédre pizza volt nekünk rendelve. Csípős magyaros, kolbásszal, erős pistával, paprikával, szalonnával, szalámival, hagymával, ami jó volt nekünk mert egyikünknek sincs baja a csípős ízekkel.
És nagyon meglepődtem amikor a házigazda srác javaslatára ő és egy másik barátom még tettek a pizzaszeleteikre valamilyen hűtőből kivett Tescós vagy Sparos márkájú majonézt, mert hogy az úgy mennyire finom és ők mennyire szeretik a majonézt.
Én is szeretem a majonézt, de ez akkor is olyan fura volt, hogy még otthonról valami extrát rátenni a rendelt dologra. Ugyanígy mintha hamburgerestől viszel haza kész hamburgert, gyrost, vagy bármit, abba sem raksz gondolom otthoni dolgokat.
Te hogy vagy ezzel, tennél rá ilyet?
24/F
Mi a szart kéne gondolnom arról, hogy ki milyen szószt vagy akármit rak a kajájára?
Hagyjál már ilyen gyökérségekkel.
Én régebben ketchupot tettem minden pizzára, de amikor anélkül ettem, rájöttem, hogy sokkal finomabb anélkül. A majonézes pizza gondolata picit fura számomra, de elfogadom, ha valakinek így ízlik. Nincs kizárva, hogy egyszer kipróbáljam, de most nem kívántam meg.
Amúgy az "otthoni dolgokkal" való felturbózástól nem ódzkodom, például én már ettem hamburgert plusz lapka sajttal, vagy más sajttal, de kipróbáltam már erős pistával, gulyáskrémmel, házi ajvárral, kovászos uborkával stb. és jó volt mindenhogyan.
:D Barátom mindig kiborul, amikor pizzát rendelünk és én már vágom hozzá a lilahagymát magamnak meg készítem elő a majonézt. Nem tudom miért, én valahogy így szoktam meg. De nem halok bele, ha nincsen kéznél semmi.
Amúgy az nekem is furcsa, hogy mennyi embert idegesít mások ízlése. Szóltak már be nekem azért is, mert megettem a grillcsirke bőrét és házi disznósajtot. Hogy ő nő létére nem enné meg...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!