Pizzériából rendelt pizzára otthon még majonézt nyomni? Mit gondolsz?
Egy régi jó barátoméknál dolgoztunk a kertben egy hétvégén és ebédre pizza volt nekünk rendelve. Csípős magyaros, kolbásszal, erős pistával, paprikával, szalonnával, szalámival, hagymával, ami jó volt nekünk mert egyikünknek sincs baja a csípős ízekkel.
És nagyon meglepődtem amikor a házigazda srác javaslatára ő és egy másik barátom még tettek a pizzaszeleteikre valamilyen hűtőből kivett Tescós vagy Sparos márkájú majonézt, mert hogy az úgy mennyire finom és ők mennyire szeretik a majonézt.
Én is szeretem a majonézt, de ez akkor is olyan fura volt, hogy még otthonról valami extrát rátenni a rendelt dologra. Ugyanígy mintha hamburgerestől viszel haza kész hamburgert, gyrost, vagy bármit, abba sem raksz gondolom otthoni dolgokat.
Te hogy vagy ezzel, tennél rá ilyet?
24/F
Nekem nincs bajom ezzel, én például a pizza mellé sajtszószt szoktam rendelni pluszba. Egyrészt a pizza széléhez nagyon jó, másrészt ad a pizzának egy egészen más ízt és textúrát.
#10
Félig olaszként kérdezem, mi ezzel a probléma? Nem véletlenül nem Margherita a neve, továbbá a pizzában pont az a jó, hogy variálhatod kedvedre. Ráadásul itthon hiába rendelsz Margherita-t, annak köze nem lesz az eredetihez jó eséllyel. Ahány kultúra, annyi szokás. Még ha azon borulnál ki, hogy sokan carbonara-nak hívják a tejszínes-sonkás tésztát, azt megérteném.
11,
Nem baj, ha nem érted. Nem kell, magam is olasz vagyok.
Erőspista, szalonna, magyaroskolbász kelt tésztán ... Szendvics.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!