Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Pizzériából rendelt pizzára...

Pizzériából rendelt pizzára otthon még majonézt nyomni? Mit gondolsz?

Figyelt kérdés

Egy régi jó barátoméknál dolgoztunk a kertben egy hétvégén és ebédre pizza volt nekünk rendelve. Csípős magyaros, kolbásszal, erős pistával, paprikával, szalonnával, szalámival, hagymával, ami jó volt nekünk mert egyikünknek sincs baja a csípős ízekkel.

És nagyon meglepődtem amikor a házigazda srác javaslatára ő és egy másik barátom még tettek a pizzaszeleteikre valamilyen hűtőből kivett Tescós vagy Sparos márkájú majonézt, mert hogy az úgy mennyire finom és ők mennyire szeretik a majonézt.

Én is szeretem a majonézt, de ez akkor is olyan fura volt, hogy még otthonról valami extrát rátenni a rendelt dologra. Ugyanígy mintha hamburgerestől viszel haza kész hamburgert, gyrost, vagy bármit, abba sem raksz gondolom otthoni dolgokat.

Te hogy vagy ezzel, tennél rá ilyet?

24/F

2018. júl. 6. 21:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%

Nekem nincs bajom ezzel, én például a pizza mellé sajtszószt szoktam rendelni pluszba. Egyrészt a pizza széléhez nagyon jó, másrészt ad a pizzának egy egészen más ízt és textúrát.

Félig olaszként kérdezem, mi ezzel a probléma? Nem véletlenül nem Margherita a neve, továbbá a pizzában pont az a jó, hogy variálhatod kedvedre. Ráadásul itthon hiába rendelsz Margherita-t, annak köze nem lesz az eredetihez jó eséllyel. Ahány kultúra, annyi szokás. Még ha azon borulnál ki, hogy sokan carbonara-nak hívják a tejszínes-sonkás tésztát, azt megérteném.

2018. júl. 8. 00:43
 12/16 anonim ***** válasza:
Nincs semmi gond vele, ha valamiről akkor ízlésről nem szabad vitatkozni, ha úgy szereti akkor egészségére, nincs ebben semmi rossz.
2018. júl. 8. 03:19
 13/16 anonim ***** válasza:
48%

11,

Nem baj, ha nem érted. Nem kell, magam is olasz vagyok.

Erőspista, szalonna, magyaroskolbász kelt tésztán ... Szendvics.

2018. júl. 8. 20:47
 14/16 anonim ***** válasza:
59%
A pizzériák pizzának hívják, az emberek 99,9%-a pizzának hívja, innentől kezdve pizza, nem tudom mit kell ezen pattogni.
2018. júl. 8. 20:50
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy jobban ízlik, akkor miért ne rakhatnál rá azt amit akarsz? Amúgy van olyan pizza, aminek majonézes alapja van. Egyébként, ha a hamburger amit hazaviszek száraz, akkor rakok bele vagy savanyúságot, vagy valamilyen szószt. Simán feljavítom. :)
2018. júl. 8. 23:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Majonézt én nem tennék rá. De ketchupot azt mindig szoktam rá nyomni otthon is.
2018. júl. 11. 01:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!