Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Nektek mi a véleményetek a...

Nektek mi a véleményetek a csernobil sorozatrol?

Figyelt kérdés
Sztem nagyon durva. Szerencse h nem tortént meg🥔.

2019. nov. 4. 17:36
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
Inkább szerencse, hogy megtrötént, külonben akkor csakis egy filmforgatás kedvéért fel kellett volna robbantani 1 atomerőművet és legyilkolászni több száz embert.
2019. nov. 4. 17:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Az már igaz, a második világháborút is azért forgatta le Hollywood, mert kíváncsiak voltak, mit tesz Hitler a bukott államfő szerepében.

Na ja, a zsidó statiszták megszívták, de Sztálin szerepére Joszif Viszárionovics jól alakított, jelölték is az Oszkárra.

Magyar viszonylatban a Horthy is jól leszerepelt.

2019. nov. 4. 19:22
 3/9 Wadmalac ***** válasza:
71%

Heee-heeee.

Oszt tudod-e ki rendezte a sorozatot?

[link]

2019. nov. 5. 09:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyot szólt.
2019. nov. 5. 14:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát a robbanás tényleg nagyot szólt, A valóságban 100 méterre repítette a 4-es blokk tetejét!
2019. nov. 5. 17:53
 6/9 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező, ezt nem találom viccesnek.

Nekem tetszett a sorozat, beleborzongtam, sírni nem tudtam rajta, mert mire odaértem volna, már jött az újabb sokk az újabb jelenettől

Szerencsére én akkor még nem éltem.

2019. nov. 10. 18:47
 7/9 anonim ***** válasza:
69%

Ritka nagy kretén vagy, "kedves" kérdező. Ja, és nem vagyok kíváncsi a privát üzeneteidre, kímélj meg ettől, rendben? Köszönöm!

"Hello én arról nem tehetek hogy nem érted a humorom. És nem értem minek írsz akkor választ a kérdésem alá amikor kb 20 ilyen poén van még itt fenn. Most mindegyik alá leírod ugyan ezt? Tartsd meg magadnak a véleményed ha nem érted a viccet. Nem gondoltam volna hogy egy kis poén ennyire megérinti a szíved szóval bocsáss meg ezért.

Írj még sok haszontalan választ mindenkinek legyen szép napod!🙂🔫"

Majd, ha ebbe benne kellett volna lenned, azt hiszem nem találnád ilyen marha poénosnak.

Minden jót, szép napot!

(Mehet a lepontozás! ;-)

2019. nov. 11. 17:24
 8/9 anonim válasza:
54%
Kedves #6 nem értem miert kell rogton ramenni a masikra csak humorizált egyet mint egy csomó másik ember. Nem kell kiakadni😊
2019. nov. 11. 22:02
 9/9 anonim ***** válasza:
90%

Nagyapám likvidátor volt, a blokk tetejéről ő volt az egyik, aki a törmeléket letakarította. Szanaszét égett a bőre, 2 hónap múlva meghalt. Én nem ismerhettem már meg őt.

Igazán mókás kérdést írtál ki, jó a humorod, a barátaid biztosan értékelik)))))

2019. nov. 12. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!