Nektek mi a véleményetek a csernobil sorozatrol?
Az már igaz, a második világháborút is azért forgatta le Hollywood, mert kíváncsiak voltak, mit tesz Hitler a bukott államfő szerepében.
Na ja, a zsidó statiszták megszívták, de Sztálin szerepére Joszif Viszárionovics jól alakított, jelölték is az Oszkárra.
Magyar viszonylatban a Horthy is jól leszerepelt.
Kérdező, ezt nem találom viccesnek.
Nekem tetszett a sorozat, beleborzongtam, sírni nem tudtam rajta, mert mire odaértem volna, már jött az újabb sokk az újabb jelenettől
Szerencsére én akkor még nem éltem.
Ritka nagy kretén vagy, "kedves" kérdező. Ja, és nem vagyok kíváncsi a privát üzeneteidre, kímélj meg ettől, rendben? Köszönöm!
"Hello én arról nem tehetek hogy nem érted a humorom. És nem értem minek írsz akkor választ a kérdésem alá amikor kb 20 ilyen poén van még itt fenn. Most mindegyik alá leírod ugyan ezt? Tartsd meg magadnak a véleményed ha nem érted a viccet. Nem gondoltam volna hogy egy kis poén ennyire megérinti a szíved szóval bocsáss meg ezért.
Írj még sok haszontalan választ mindenkinek legyen szép napod!🙂🔫"
Majd, ha ebbe benne kellett volna lenned, azt hiszem nem találnád ilyen marha poénosnak.
Minden jót, szép napot!
(Mehet a lepontozás! ;-)
Nagyapám likvidátor volt, a blokk tetejéről ő volt az egyik, aki a törmeléket letakarította. Szanaszét égett a bőre, 2 hónap múlva meghalt. Én nem ismerhettem már meg őt.
Igazán mókás kérdést írtál ki, jó a humorod, a barátaid biztosan értékelik)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!