Makarov tényleg segített a Ghouloknak Csernobil létrehozásában?
Figyelt kérdés
Hallottam ezt a históriát, hogy Vlagyimir Makarov és a Ghoulok hozták létre a Zónát.Ha ez így van, akkor hogy csinálták ezt?Aki tud, írja le, milyen készülékkel tudnék én is egy ilyen zónát csinálni a hálószobában!Köszönöm válaszaitokat előre is!2013. júl. 18. 22:38
1/1 anonim válasza:
"Egy izgalmas új termékkel már Te is zónát varázsolhatsz a szobádból! A Makarov™ játékos zónakészítő készlettel bárki könnyedén posztapokaliptikus hellyé varázsolhatja közvetlen környezetét.
A készlet tartalma:
1db Multiplikátoros telebabrátor
1db Bukófrekvenciás ködhomályosító
1db Fényporlasztós hangreflektor
1db Kisméretű házi atomerőmű
1db Használati utasítás
A készlet elemeket és hasadóanyagot NEM tartalmaz!
Egy ilyen készlet csupa vidámság és szórakozás az egész családnak! 0-199 éves korig, 1-3 fejig ajánlott."
Ezt találtam a neten, a www.diymakarovzone.com/hu oldalon, most akciósan 199,99$ két hétig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!