Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Segítség! Pripyatyban rekedtem...

Segítség! Pripyatyban rekedtem! Hogy jussak ki?

Figyelt kérdés
Csak relikviákat akartam keresni, mikor beleütköztem egy ghoulba és elkezdett kergetni Pripjaty utcáin keresztül.Jelenleg egy elhagyatott panelház pincéjéből írok és hallom hogy azok a rohadt ghoulok odakint garázdálkodnak!Mit tegyek?Nincs fegyverem se élelmem, Karnok Ádám pedig azt mondta csak holnap tud erősítést küldeni, de addigra éhenhalok!

2015. okt. 18. 19:41
 1/6 Bob the builder ***** válasza:
nyugi háromhétig is bírod kaja nélkűl
2015. okt. 18. 20:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Az lehet, de viszont folyadékom sincsen! Figyelj Bob, esetleg fel tudnád keresni Karnok Ádámot?Ő az Északi provinciák hadura.Mondd meg neki hogy küldje a fél zsoldos hadseregét Pripjatyba, méghozzá rögvest!
2015. okt. 18. 20:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Kapcsold ki a STALKERT.
2015. okt. 19. 07:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Élsz még? Karnok Ádám azt mondta megy az erősítés, de még ő se tudja mikor ér oda :(
2015. okt. 19. 15:29
 5/6 A kérdező kommentje:

Itt vagyok!Fuh, ez meleg helyzet volt, de túléltem!!!

Karnok Ádám seregei és a Szolgálatosok megmentettek!Pár Vérszopó még ólálkodott a környéken de a hadsereg végzett velük.Köszönöm srácok!Nélkületek tuti otthagyom a fogam!

2015. okt. 19. 17:48
 6/6 anonim válasza:
Szólj pár Monolithosnak ők ismerik a környéket.
2016. febr. 17. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!