Mikor lesz a Csernobil 2. évadja?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszett az 1. évad, várom a folytatást!2019. jún. 5. 09:41
1/10 anonim válasza:
Paks 2 néven fog futni majd húsz év múlva
2/10 anonim válasza:
Azt már úgyse éled meg, mivel rákos vagy CSernobil miatt.
3/10 TappancsMancs válasza:
Ez jó vicc? Reméljük nem lesz olyan.
5/10 anonim válasza:
Gondolom a kérdező a most futó filmsorozatra gondolt, nem arra hogy mikor robban fel még egyszer egy másik blokk. Nem értem ez a kérdés mért a humor kategóriába került...
7/10 anonim válasza:
Amúgy lesz egyáltalán 2. évad? A mostaniban lejátszódott a teljes történet, végig. Mi lenne a 2.-ban? Az hogy évtizedekig őrzik a zónát, a többi blokkot is szép lassan leállítják, majd megépül a 2. szarkofág? Ez azért annyira nem izgalmas. Más jelentősebb történés tudtommal nem volt.
8/10 anonim válasza:
2001-ben állították le végleg az összes blokkot, 2007-ben kezdték el tervezni az új szarkofágot, ami elkészülése után 2016-ban került a helyére. A 2001 és 2007 közti 6 évben mégis mi lenne?
10/10 anonim válasza:
Mielott elkezdetem nezni az 1.evad 1.reszet,akkor nekem is eszembe jutott,hogy,ha 1.evad van,akkor lehet lesz 2. is.De persze a sorozatbol kiderult,hogy nem,pedig szerintem csinalhattak volna tobb reszt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!