Van valami híresség az oldalon?
Figyelt kérdés
Mármint híres ember,pl: színész vagy énekes.2010. jún. 18. 14:56
11/21 anonim válasza:
Mivel ez egy anonim oldal, ha ide írogat is, nem árulja el a kilétét. Csak mi találgathatunk, kik lehetnek errefelé...
12/21 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__560167-e..
íme ez az én kérdésem. Nem hiszem, hogykapsz értelmes választ... én se kaptam...
13/21 anonim válasza:
Aham:D én vagyok a híresség.Maga anonímusz:D:P
14/21 anonim válasza:
Itt lenni Arnold Svájcinéger. Mit szeretnél tudni tőllem? Kemény vagyok, mint a fagyasztott tevefos, szóval nem duma hülyeség!
16/21 anonim válasza:
Én eltudom képzelni,hogy valami féle magyar celeb feljön ide,hisz az oldal hasznos,így számára is lehet,hogy az.
De akkor szerintem kitalálna valami teljesen más email címet és így regisztrálna.
Bár amennyira nagyra vannak magukkal a magyar celebek inkább valami tanácsadohoz mennek minden gondjukkal. :)
17/21 anonim válasza:
Nem tartom magam híres embernek de elárulom egy sorozatban szerepelek.
19/21 A kérdező kommentje:
"amennyira nagyra vannak magukkal a magyar celebek inkább valami tanácsadohoz mennek minden gondjukkal"
Na ja.
2010. jún. 22. 19:18
20/21 anonim válasza:
21:17!
"Kék fény?"
Ezen jót nevettem:D
Amúgy nem hiszem,hogy ennyire ráérnének a celebek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!