Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Milyen programot és honnan...

Milyen programot és honnan töltsek le, hogy ne legyen ennyi reklám az oldalon?

Figyelt kérdés

Olvastam néhány válaszban, hogy vannak akiknek nincs is reklám az oldalon, meg hogy valami reklámblokkoló kell.

Arra gondoltam én is töltenék le, de egyáltalán nem vagyok jártas ebben a témában. Kérlek segítsetek!

Milyen programot töltsek le? Tudtok valami magyar nyelvűt? Jobb lenne a magyar nyelvű, mert nem tudok angolul.

16/L

2011. okt. 30. 17:15
 1/4 dirtboy ***** válasza:
52%
nekem Adblock plusz van,hogy honnan kell letölteni azt nem tudom megmondani
2011. okt. 30. 17:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha Firefox a böngésződ:

[link]

2011. okt. 30. 17:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is ezek miatt a válaszok miatt szedtem le.

Nekem a z a bajom, hogy ugyan maga a reklám valóban nem látszik, de a helye igen.Szóval ott ahol van reklám ugyan úgy rövidebb a sor, meg ilyesmik.Ugyan úgy zavaró.

2011. okt. 31. 07:33
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Leszedtem az adblock plust, most már jobb. Igen, a helye ott maradt, de legalább nem ugrál, villog, akármit csinál a reklám, csak a helye van meg. Már így is jobb!

2011. okt. 31. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!