Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mi ez a rengeteg reklám itt?

Mi ez a rengeteg reklám itt?

Figyelt kérdés
Nektek tetszik az új oldal? Olyan fura, hogy mindenhol a képembe nyomul egy reklám.
2011. okt. 28. 12:38
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
100%

Egyszerűbb, átláthatóbb volt a régi, jobban tetszett.

De már minden az üzletről szól sajnos:-( Várható volt előbb-utóbb itt is megjelenik nagyobb felületen, mint eddig.

2011. okt. 28. 12:40
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Én most még csak kapkodom a fejem, hogy mit hova írjak, hol nyomjam meg a gombot, mert össze-vissza jönnek a reklámok.

Én speciel ezt utálom, és nem is tetszik, ha a szöveg közé van ékelve a reklám, de hát így hatásos, így veszik észre sokan. S gondolom a gyik egyre nézettebb, így megkeresik a szerkesztőket a reklámozók is, akiknek ez jó lóvé.

2011. okt. 28. 12:43
 3/21 anonim válasza:
100%
hát nem tudom csajok,de nekem nem nyerte meg a tetszésem ez az uj kinézet.a régi jobban átláthatóbb volt.majd csak megszokjuk,mást nem tehetünk.egyébbként a reklámok nagyon idegesítőek.
2011. okt. 28. 12:46
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát engem rettentően zavar:( pláne amikor a listát direkt torzítja...:(

Van ami jobban néz így ki, de amúgy nem tetszik

2011. okt. 28. 12:49
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyáltalán nem tetszik és is nézem hova kell kattintani, meg ez a sok hülye reklám... eddig se néztem, nem is érdekel, nem ezért vagyunk itt meg nagyon elcsúnyitja az oldalt, legalább a válaszoknál ne legyen csak az oldal szélén...
2011. okt. 28. 12:52
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
nekem se tetszik olyan idegesítő meg minden :S
2011. okt. 28. 13:12
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Vannak benne amúgy jó dolgok, de én tartottam tőle h ez lesz a megújulás lényege, hogy több reklám férjen el :D
2011. okt. 28. 13:18
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Idegesítő ez a sok reklám, ráadásul most is nézem ezt a Stohl őszinténes reklámot, ami több helyet foglal, mint kb 5 kérdés. Az benne a röhej, hogy az ilyenre nem is nagyon van igény. Ha mondjuk valami olyan reklám lenne, ami érdekli az itteni embereket és tényleg profitálni lehet belőle, azt még megérteném. De az ilyenből, meg a Justin Bieberes reklám mire jó? Nem hiszem, hogy sokan rákattintanak.
2011. okt. 28. 13:20
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Na, elküldtem, rögtön felém került a K&H reklám. Ezen az oldalon több a reklám, mint a gyakori kérdés. Most meg Nyerj 1 000.000 Ft-ot, valaki az ilyennek még bedől? Nekem a régi oldal jobban tetszett, bár azon is voltak reklámok. De az előtt volt egy időszak, amikor még alig volt reklám. Eladta magát a reklámoknak a gyik.
2011. okt. 28. 13:23
 10/21 A kérdező kommentje:
Én még egyszer sem kattintottam egy reklámra sem itt az oldalon, csak kérdést írok ki, vagy kérdésre válaszolok. :-O Nem tudom ti hogy vagytok ezzel. Igazából nem is a sok reklám zavar, hanem hogy össze-vissza tördelik vele az oldalt, így a kérdéseket is. Brr... de hát ott az aranyigazság, megszoksz vagy megszöksz.
2011. okt. 28. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!