Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Hogy lehet letiltani a privátb...

Hogy lehet letiltani a privátban trágárkodó zaklatókat?

Figyelt kérdés
2018. febr. 5. 18:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Már leírták, hogyan lehet tiltani, de csak annyit javaslok, hogy egyszerűen NE válaszolj rá, el se olvasd! Hidd el, megunja. Ha olvasod, csak magadat húzod fel vele. Pirosan jelenik meg az üzeneteid? Katt. az üzeneteidre, látod, hogy ismét ő írt, nem kell megnyitni, és még a piros jelzés sem zavar. Tuti lekopik rólad egy idő után.

Egyébként ha ez neked nem jó, másold ki feladóval, dátummal, szöveggel együtt, küldd el a már többek által javasolt címre, ha annyira durván zaklat, nem hagyják annyiban.

Saját e-mail-címről küldd!

2018. febr. 5. 19:22
 12/15 A kérdező kommentje:
19 01 nekem is küldött vki képet a micsodájárol de az leszállt rolam,van egy másik a ragaszkodobb,pedig ignorálom.. Köszi a tippeket.
2018. febr. 5. 20:16
 13/15 anonim ***** válasza:

Amúgy a zaklatottakhoz lenne egy kérdésem:

Titeket többnyire a szexualitás kategória válaszaitok miatt zaklatnak?

2018. febr. 12. 00:37
 14/15 A kérdező kommentje:
Én családi kapcsolatokban irtam egy bántalmozottnak a lehetőségeiről onnantól jöttek a tárgár levelek egy teljes hétig.. Tiltottam. De ajánlatot is kaptam már itt szex kapcsolatra,küldött fotót a micsodájáról is őt is tiltottam,van aki szimplán képet küld,gusztustalanokat,de van h kérdésre komment miatt kap az ember trágárságot,de tiltom már egyből,sok hülye van itt sajnos. :(
2018. febr. 12. 01:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem egy gyerekneveléses kérdés után kezdett valaki képeket küldeni magáról, de kb óránként egyet. Jelentettem a moderátoroknak, kitiltották az oldalról.
2018. febr. 12. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!