Mentális betegség miatt munkaképtelenek! Ti hogyan rázzátok le a zaklatókat?
Van 1-2 rokonom,aki folyamatosan zaklat azért,mert a szüleim tartanak el.
Mit lehet tenni az ilyen emberek ellen?
Sajnos többször el lett neki magyarázva a betegség,de nem fogja fel.
Nagynéni.
Van,hogy elmegy anyukám munkahelyére is(mivel anya bolti eladó egy kisboltban) és ott ezzel zaklatja.
Hozzáteszem soha egy fillért nem kértek senkitől a szüleim.
Anyukád tudná leállítani, akkor is azt mondom.
Nem a Te dolgod.
Nézd,majd visszatérünk erre,amikor komolyan veszik az egészségügyben a mentális betegségeket!
Hidd el,elég nehéz az a tudat,hogy ez sincs örökké,és nincs semmi kilátása az embernek,de még ilyen zaklató embereket is el kell viselnie!
Sajnos fizikai tünetei is vannak a betgségemnek,de mivel itthon nem annyira ismert(ezért is a diagnózist írtam le,nem azt ami a betegségem megnevezése),mert itthon nem is nagyon ismerik még.
Ahol voltam pszichológusnál,ő azt mondta még nem is kezelt ilyen beteget.
De azt egyből kijelentette,hogy ő nem fogja megállapítani azt sem,hogy megváltozott munkaképességű vagyok.
Így marad az,hogy vagy dolgozol úgy,mint egy egészséges ember,vagy sehogy.
Volt,hogy elmentem részmunkaidőre is jelentkezni,és őszintén elmondtam a problémáimat(nem akartam hazudni),mert az gázabb,ha később derül ki,vagy az,ha nem értik miért vagyok rosszul,és hazudozni kell,hogy miért,és azt tapasztaltam,hogy inkább nem kérnek belőlem.
Arról nem is beszélve,hogy részmunkaidővel megélni sem lehet.
Sajnos egyes emberek arra irigyek,hogy más beteg és "nem kell/vagy nem tud" dolgozni,mert ők egészségesen rühellik a munkát.
És ezért zaklatnak.
Óvodás korom óta van ez a betegség,ami egyre csak rosszabbodott.
A szüleimnek is csak tini korban mertem róla beszélni egyáltalán,és minden nap rettegésben telt az életem.
Ha folyton rosszul vagy,fizikai fájdalmaid vannak,vagy attól kell félned,hogy lesznek még egy iskolába eltudsz menni,mert ha haza is jössz,akkor sem lesz semmi következménye.
Az egyetemen is ezért csúsztam.
Egy munkahelyen sajnos senki nem tolerálja ezeket.
Ha pedig az embernek fáj valamije nem tud a munkára koncentrálni,csak a fájdalomra.
Sajnos az egyszerű,buta emberek ezt nem igazán értik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!