Mi ösztönzi a zaklatókat?
Már nagyon régóta tagja vagyok egy internetes oldalnak, és az idő múltával egyre jobban kezdem észrevenni azt,
hogy több gyerek rászáll egyre és olyanokat mondanak neki, hogy azzal az óngyilkosságba sodorhatják.
Aki megpróbálja megvédeni, azt kiközösítik.
Most keszülök ott egy témát nyitni az intrnetes zaklatásról, de erre még nem találtam meg a választ.
Miért van ez?
Mi az, ami miatt olyan jó mást szekálni?
Miért nem veszik észre magukat?
Alapból az egész dolog vicc.
Egy internetes oldalon rászállnak valakire? Szimplán kilép onnan akkor.. vagy csinál magának egy új fiókot amivel nem ismerik.
Megvédés után kiközösítés? Milyen oldal az, már tényleg nagyon érdekel, mert ez általában a valóságban megy. Neten nem így működnek a dolgok.
A netes világtól eltekintve miért van-ez?
Ezt tanulják otthon, ezt élik át otthon az irányítók, a követők meg nem akarnak az áldozat sorsára jutni ezért cikizik Ők is az ártatlant, "inkább Te halj meg, mint én" alapon gondolkoznak.
Szekálás "jósága" is abban rejlik, hogy van aki ezt tanulta, ebből adódóan Ő viccesnek találja ezt, meg van pár ilyen ember még aki szeret röhögni a gyengébben, meg a csordaszellem.
Miért nem veszik észre magukat? Mivel nincs olyan aki rávezethetné arra, hogy ez egy rossz dolog.
Vegyük az iskolát: A tanárok mit csinálnak? Leszarják ha cikiznek vagy tönkretesznek egy diákot, emellett nem a régi rendszer van sajnos ilyen téren(21 vagyok), hogy a tanárok fegyelmezhettek.
A szülőket sem érdekli.
A felnőtt létnél meg általában ez olyan helyen megy ahol eléggé alacsony az iskolázottsági szint. Szóval ebben nőttek fel, ezt ismerik csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!