Spectator kérdése:
Szeretnék választ kapni a GYIK üzemeltetőitől arra, hogy ha VALAKI MÁS kérdésére adott válasz nekem is hasznos, akkor én is "Bezöldíthetem", vagy csak a kérdés feltevője teheti meg?
Figyelt kérdés
2017. aug. 26. 17:19
1/3 anonim válasza:
Itt nem válaszolnak az üzemeltetők, csak a többi felhasználó. Nincs semmilyen korlátozás, bármely kérdés bármilyen válaszait értékelheted. Neked is látnod kell hogy elérhető az értékelőgomb, így semmi nem is akadályozhat meg abban hogy lenyomd.
2/3 anonim válasza:
Természetesen nem csak a kérdező "értékelheti" a válaszokat, hanem bármely felhasználó.
3/3 anonim válasza:
Ha csak egyvalaki (például a kérdező) értékelné a válaszokat, akkor sosem jelenne meg értékelés: "A válasz X%-ban hasznosnak tűnik."; ugyanis, ahhoz, legalább két felhasználó értékelése szükséges.
Egyébként is, akkor nem lennének, csak 0%-ra, 50%-ra, vagy 100%-ra értékelt válaszok, ugyanis csak ennek a három értéknek valamelyikét lehet választani a piros-, kék-, illetve zöld kezek nyomásával.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!