Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Szeretnék választ kapni a...

Spectator kérdése:

Szeretnék választ kapni a GYIK üzemeltetőitől arra, hogy ha VALAKI MÁS kérdésére adott válasz nekem is hasznos, akkor én is "Bezöldíthetem", vagy csak a kérdés feltevője teheti meg?

Figyelt kérdés

2017. aug. 26. 17:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem válaszolnak az üzemeltetők, csak a többi felhasználó. Nincs semmilyen korlátozás, bármely kérdés bármilyen válaszait értékelheted. Neked is látnod kell hogy elérhető az értékelőgomb, így semmi nem is akadályozhat meg abban hogy lenyomd.
2017. aug. 26. 17:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen nem csak a kérdező "értékelheti" a válaszokat, hanem bármely felhasználó.
2017. aug. 27. 00:20
 3/3 anonim ***** válasza:
91%

Ha csak egyvalaki (például a kérdező) értékelné a válaszokat, akkor sosem jelenne meg értékelés: "A válasz X%-ban hasznosnak tűnik."; ugyanis, ahhoz, legalább két felhasználó értékelése szükséges.

Egyébként is, akkor nem lennének, csak 0%-ra, 50%-ra, vagy 100%-ra értékelt válaszok, ugyanis csak ennek a három értéknek valamelyikét lehet választani a piros-, kék-, illetve zöld kezek nyomásával.

2017. aug. 27. 08:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!