Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mit tegyek, hogy válaszoljon...

Mit tegyek, hogy válaszoljon a gyakori kérdések?

Figyelt kérdés
Írtam még pár napja egy kérdést amit ki törölt a gyk azzal az indokkal,hogy megszegtem valami szabályt a kérdéssel kapcsolatban. De ez teljesen abszurd! Egy teljesen normális kérdés volt! Nem értem... És akkor most lassan már négy napja írtam nekik,hogy mi ez mért törölték ki,de eddig nem válaszoltak... Mit tegyek,hogy válaszoljanak? Most tőletek kérek segítséget. Előre is köszönöm. Bár lehet ezt a kérdést is ki törlik teljesen indokolatlanul.

2016. júl. 13. 09:31
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Milyen szabályt szegtem.* (bocs elírtam)
2016. júl. 19. 08:24
 12/16 anonim ***** válasza:

Amikor a kommentet írtad, ezt láthattad:

"Ha választ írsz, tartsd be a következőket:

Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!"

2016. júl. 19. 08:34
 13/16 A kérdező kommentje:

Jó jó ha segíteni nem akarsz csak kötekedsz akkor el lehet húzni. Mellesleg egy másik kérdésnél már választ kaptam szóval hagyjuk. ;)

Üdv.

2016. júl. 24. 19:39
 14/16 anonim ***** válasza:
Tényleg nem értem ezt a kérdést mért törölték!? Én egyszer hasonló kétdést tettem fel mint egy másik felhasznåló és az enyémet törölték az övét meg nem. Azért tudom hogy nem amiatt törölték mert hasonló a kérdés egyszer kettő totál ugyan olyan kérdést láttam!
2016. júl. 26. 13:44
 15/16 anonim válasza:
Én speciel legutóbb egy hamis mosóport áruló cégről írtam le, hogy ne vásároljon ott senki, képeket is mellékeltem. Full egyértelmű volt hogy hamis a mosópor, képeket is mellékeltem, hogy így néz ki a Penny-ben vásárolt eredeti és így a hamis. Törölték a kérdést, pedig csak annyit kérdeztem.... szerintetek van különbség a két mosópor csomagolása között? Szánalmas. Csak segíteni akartam, hogy ne verjenek még rajtam kívül át néhány száz embert.
2016. szept. 16. 22:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha így kiírod, az hitelrontás, akár igaz, akár nem. Fogyasztóvédelemhez kell ilyennel menni.
2016. szept. 17. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!