Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mit tegyek, hogy válaszoljon...

Mit tegyek, hogy válaszoljon a gyakori kérdések?

Figyelt kérdés
Írtam még pár napja egy kérdést amit ki törölt a gyk azzal az indokkal,hogy megszegtem valami szabályt a kérdéssel kapcsolatban. De ez teljesen abszurd! Egy teljesen normális kérdés volt! Nem értem... És akkor most lassan már négy napja írtam nekik,hogy mi ez mért törölték ki,de eddig nem válaszoltak... Mit tegyek,hogy válaszoljanak? Most tőletek kérek segítséget. Előre is köszönöm. Bár lehet ezt a kérdést is ki törlik teljesen indokolatlanul.

2016. júl. 13. 09:31
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

A kérdésem egyébként ez volt:"Hogyan tudnék vágott youtube videókat letölteni?"

Ugyanis egy montázs videóhoz szeretnék vágott részleteket összevágni különböző videókból. De sajnos nem tudom,hogyan tudnám megoldani,hogy csak a vágott részeket töltöm le nem az egész videót amiből ki akarom vágni.Mivel vagy 200 videó van nekem meg erre nincs időm mire letöltsön 200 videót. És szerintem memória sincs már annyi. :/ Tehát csak a vágott részeket szeretném letölteni. De hogyan? Valamilyen progi vagy nem értem. :'(

2016. júl. 13. 09:45
 2/16 anonim ***** válasza:
79%
Azért lett törölve, mert az ilyen letöltögetés jó eséllyel szerzői és/vagy személyiségi jogokat sért, amihez a GYK nem akar segítséget nyújtani.
2016. júl. 13. 10:12
 3/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen választ. Hát ez szomorú. Na mindegy..

És te tudsz valami tanácsot adni,hogy lehet vágott részeket letölteni videókból?

2016. júl. 13. 17:09
 4/16 A kérdező kommentje:
("Köszönöm szépen a választ. Elnézést kihagytam egy a betűt.")*
2016. júl. 13. 17:13
 5/16 anonim ***** válasza:
Kérdező most is szabályt szegtél, mert offoltál. :D
2016. júl. 18. 11:03
 6/16 anonim ***** válasza:

Te meg elloptad a %-om. Add vissza a 67%-omat.

Te is offoltál, én is.

2016. júl. 18. 14:20
 7/16 A kérdező kommentje:
Tessék? Ezt most nem értem.
2016. júl. 18. 19:09
 8/16 anonim ***** válasza:

Érteni a matekot kell!

Hadd segítsek, mit nem értesz?

2016. júl. 18. 19:11
 9/16 A kérdező kommentje:
"Kérdező most is szabályt szegtél, mert offoltál. :D" Milyen szabályt kérdeztem mi az h offoltam?
2016. júl. 19. 08:22
 10/16 A kérdező kommentje:
"Te meg elloptad a %-om. Add vissza a 67%-omat." Ezt sem értem.
2016. júl. 19. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!