Azt hiszem függő lettem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mióta rátaláltam erre az oldalra állandóan gyakorikérdéseket olvasok :/ de komoylan
válaszolgatok, kérdést teszek fel mint egy őrült lesem kik irtak, írok nekik stb. asszem nem vagyok normális....
2010. márc. 17. 19:30
12/21 anonim válasza:
Én is, de amúgy meg nembaj. Szerintem tök jó olvasni, hogy kinek mi baja, saját tapasztalatokat megosztani és ha tudsz jó tanácsokat adni, akkor adsz. Nincs ezzel semmi gond. Max az internet része.... De az már egy másik téma.
13/21 anonim válasza:
hol lehet megnézni azt a toplistát ?:D
14/21 A kérdező kommentje:
rákattintasz hogy főoldal, ott lesz a menüpontok között dőlt betüvel baloldalt
2010. márc. 17. 21:45
15/21 A kérdező kommentje:
alulról a második
2010. márc. 17. 21:46
16/21 anonim válasza:
Én is az lettem. Pedig még csak egy hete jöttem fel körüblül. De szerintem egyáltalán nem probléma. :)
Nemhiszem, hogy ez káros élvezetnek minősül... :p
17/21 anonim válasza:
Én is függő lettem^^
Mindig nézegetem, hanyadik helyen vagyok, most a 23.-on:D Tök büszke vagyok magamra^^
18/21 anonim válasza:
Én is fel tudok ide kattanni néha, de én inkább netfüggő vagyok. Most is itt írok, a BiteFight-on és a Végzetúron játszok és filmet töltök, miközben jövő héten négy ZH-m lesz és egy beadandó házim. Meg tételeknek is neki kéne állni. Áhh, majd holnap. A baj csak az, hogy februárban is ezt mondtam...
19/21 A kérdező kommentje:
utolsó: én is ugyanezt csinálom :D még megisszuk a levét
vágd el a netkábelt
2010. márc. 20. 11:26
20/21 anonim válasza:
én is ezt csinálom :D
ahogy bekapcsolom a gépem rögtön az az első hogy feljövök ide és kérdéseket olvasok,tanácsokat adok,humor kategóriában szoktam legtöbbet lógni,az az én helyeeeem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!