Miért nem ír itt vissza soha senki?
Általában írok egy egyszerű, érthető, a kiírt kérdésre vonatkozó üzenetet. Semmi személyes nincs benne, csakis a témába vág. Miért nem veszik sokan a fáradtságot arra, hogy egy "Nem tudom" vagy "Nem tudok segíteni" vagy "Nem akarok segíteni" üzenettel válaszolnak? Ez a le se sz@rlak hozzáállás a lehető legrosszabb. Pár kivételt leszámítva mindig ez van. Az pedig nem lehet, hogy SENKI sem volt ezek közül gép előtt hetekig.
Javaslat: miért nincs az Üzeneteknél Látta-Nem látta funkció? Így lehetne tudni hogy az illető akar-e egyáltalán visszaírni.
Eleinte még én is küldtem üzeneteket, próbáltam kommunikálni emberekkel. Mivel 10-ből visszajött 1, így felhagytam eme próbálkozással.
Biztosan droidnak néznek. :)))
Nekem mindig visszaírnak, viszont van olyan, hogy napokkal később.
Sajnos én is elfelejtek néha visszaírni, mert elolvasom az üzenetet, közben mást is csinálok és fogalmazódik a válasz, de egyszerűen elfelejtem megírni, mert elhalasztom későbbre, de később pedig már el is felejtettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!