Miért nincs jelentéskor olyan, hogy "egyértelműen troll"?
Mondjuk a szó elfogadott értelmében: [link]
Tehát amikor egy válasz tényleg csak azért született, hogy mást piszkáljon, bosszantson, személyeskedni próbáljon, és persze halálra ítélje a threadet. Kis közös munkával el lehetne érni, hogy ők forduljanak el hamarabb az oldaltól. Kimondottan azokra gondolok, akik nagy valószínűséggel csökkentik az "átmenő forgalmat" is és a "törzscsapat" számára se lesz nekik köszönhetően az a kedélyes elfoglaltság a legjobb tudásuk szerinti válaszolgatás és a közös brainstorming, meg persze az ártalmatlan marháskodás.
Már nem olyan erős a klasszikus tiltás sem. Van itt valaki aki állandóan floodol (10-15 válasz egymás után, akár naponta), és nem teszik ki. Hamarabb rádobnak egy 6 órás tiltást, hogy lenyugodjon a szabályszegő és meggondolja magát. Ha nem sikerül, megint csak 6 órára tiltják le, és ez nem visszatartó erő.
Ezen kívül kivették a jelentés-visszajelzést, azaz továbbra is jelenthető egy tartalom anélkül hogy kiírná hogy már bejelentésre került. Ez az üzenet arra utalt, hogy a tartalmat megvizsgálták, és nem találták eltávolítandónak amit vagy elfogadsz vagy nem, de látod hogy foglalkoztak vele. Most korlátlanul jelentgetheted, de miután megnézték már valószínűleg nem kapnak több értesítést a jelentésről, aminek kicsit felelősségtől van elhatárolódás érzete van, mert ha nem törlik a tartalmat akkor sosem tudod meg, hogy ránéztek-e.
Komoly változás amúgy nem várható el, hiszen az Ezotéria és Humor kategóriák szinte fehér foltok, és ahol nincs egységes moderáció, ott rend sincs.
Add be ujításnak hogy legyen xD ötletnek nem lenne rossz!
Szerintem az egy nem rossz ötlet, hogy lehet jelenteni. De sok olyan van, hogy csak spontán hülyeségből jelenti a kérdésed/válaszod és kitörlik, holott nem volt benne szabálysértés. Sok trollt meg nem i jelentenek. Ahogy az első írta, lepontozzák őket, de a trollok is téged. Mármint nekem volt olyan nem egyszer nem kétszer, hogy ott volt a "válasz 0%-ban hasznosnak tűnik" felirat a válaszom alatt, holott én adtam a kérdésre az egyetlen értelmes választ, a többi mind olyan szerencsétlenségeket írt, hogy azt öröm volt nézni. Az a baj, hogy ezen az oldalon annyi a nemnormális, hogy ha mindet törölnék, nem maradna rajta a regisztráltak fele sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!