Amikor valaki egyértelműen válaszol egy kérdésre miért ismétlik meg egy csomóan ugyanazt?
Figyelt kérdés
Pl.: Kérdés: valami
1. válasz : x.y.
2. válasz : Igen, szerintem is x.y.
3. válasz : Azért, mert x.y.
stb.
2009. ápr. 10. 11:57
1/5 anonim válasza:
Megerősítés, illetve pontvadászat. Pl. ha van két egymásnak ellentmondó válasz, akkor jó, ha egy (több) másik, amelyik alapján lehet dönteni. Sajnos a pontozásban nem mindig lehet megbízni.
2/5 anonim válasza:
Néha ilyet én is szoktam. Szóval van, hogy meglátom a kérdést, megörülök, hogy jaj de jó erre tudok válaszolni. Aztán látom, hogy már ugyan azt odaírták, de azért oda írom én is, mert jó érzés, hogy tudom a választ. Mondjuk ezt akkor, ha max 3-an írták előttem. Huszadiknak nem írom oda.
3/5 anonim válasza:
Én is szoktam néha ugyan azt leírni, bár általában azért kiegészítem. Szerintem is azért is jó, ha többen leírják ugyan azt, mert ezzel megerősítik a jó választ! Ha felteszek egy kérdést, én örülök, ha ugyan azt írják le többen, így látom, hogy az a jó válasz. A pontozás pedig nem igazán hat meg! Bár ha belegondolok, inkább azért kapjak pontot, meg jót válaszolok, mint azért, mert össze-vissza lepontozgatok jó válaszokat! :)
5/5 anonim válasza:
Engem nem érdekel a pontozás, csak az, hogy leírjam a véleményemet. Egyébként az sem zavar, ha többen ugyanazt válaszolják, mert szerintem is a megerősítést szolgálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!