Ha valakinek sok válaszát jelentem kitiltják? Kisemlősök témában olyanokat szokott válaszolni, ami egyértelműen rossz az állatnak,
Szerintem pszichiátriai eset, elég sok nyulas kérdésre válaszol és általában olyat, hogy főzze meg paprikásnak, de olyat is láttam, hogy ne engedje ki a ketrecből (ami fél nm, sokat ki kell engedni). De amin nagyon kiakadtam: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kisemlosok__4235895-n..
Az a kérdés, hogy tud-e valaki nyúlszépségversenyt ez a nemnormális meg belinkelte egy nyúlfelvásárló honlapját. A kérdező meg majdnem elhitte.
Van humora a csávónak :D :D :D
De szegény kérdezőt is megsajnáltam :D
A tiltás meg attól függ hogy mennyire durván sértette meg a szabályokat.Ilyenekért nem fogják tiltani
Szólás-szabadság van. Amennyiben a válaszaiban nem használ sértő, vagy trágár kijelentéseket, szavakat, akkor nem lehet eltiltani senkit.
Hogy az ide írt válaszok közül ki mit hisz el, mit fogad el, és mit nem, azt mindenki maga dönti el.
Igen,elvileg szólásszabadság van de gyakorlatilag nincs.Számos kommentemet törölték már a moderátorok amik nem sértettek szabályokat,erről ennyit
A tisztelt úriember meg egyértelműen hogy egy troll.Ha moderátor lennék akkor én csak törölném a hozzászólását,de nem adnék neki tiltást,kivéve ha minden egyes kommentelése ilyen troll válaszokból állna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!