"Rossz helyen tettem fel Egy kérdést" ezért az Adminisztrátor olyan kategóriába rakta át ahol mióta ott van nem jönnek rá válaszok. Valaki segítene?
A kérdést oda rakják, ahol a helye van. Ez ellen fellépni felesleges, mert pont annál akarsz reklamálni aki kitalálta és elvárja hogy betartsák ezt a szabályt.
Elég nagy káosz lenne, ha mindenki ott tenné fel a kérését ahol sokan vannak, nem ahová a téma szerint illik. Így is vannak olyan témakörök, amiket már vegyítenek, és nem mindet rakják át.
"A kérdést oda rakják, ahol a helye van."
Bár így lenne. Az utóbbi időben sajnos inkább hagyják, ahol van, ha nem oda való, akkor is. A kérdező kivétel.
Az is igaz, amit a második kedves hozzászóló a kategóriák szemet szúró, értelemzavaró keveréséről ír - A harmadik állításáról azért nem tudunk meggyőződni, mert nem ismerjük a szóban forgó kérdést -, de kommentje ismeretében a kérdés kedves kiírójának reklamációját a magam részéről teljesen jogosnak tartom.
- A kérdés nem kívánt kategóriába történő áthelyezésének megakadályozására - tapasztalatból - az alábbi javaslataim lennének:
--Az apró betűsben kérd meg a moderátorokat, hogy a szokással, logikával ellentétben, kérdésedet ebben a kategóriában jelentessék meg. Ha a sok százezer kommentet, választ ellenőrzés céljából, önmaguktól nem is olvassák el, a kérdés kiírásakor a kérdés vastag- és apró betűs részeit még igen.
- Arra próbállak rávenni, hogy a cél érdekében szegjél szabályt, és - a szöveg, a szórend kicsi változtatásával - írd ki újra a kérdést, esetleg úgy, hogy a fenti módon kéred a moderátorokat, hogy feltétlenül hagyják abban a rovatban ahova eredetileg szántad!
-- A harmadik megoldás csak abban az esetben sikerül, ha már érkezett válasz, tehát a kérdést, elolvasták, illetve újraolvasták, mert kíváncsiak mások hozzászólására is. Egy eredetileg a "családi kapcsolatok" kategóriában kiírt kérdésemet, mivel az a "jog" szót is tartalmazta, átrakták a "jog" kategóriába. Értetlenkedő hozzászólóknak kommentben hívtam fel a figyelmét, hogy eredetileg nem ide szántam, csak átkerült ebbe a kategóriába. Vagy a moderátorok olvasták vagy a kérdés olvasói hívták fel a modik figyelmét arra, hogy rossza kategóriában van, de - csodák-csodája - visszakerült a "családi kapcsolatok" kategóriába. Megjegyzem, ez valószínűleg nagyon egyedi eset.
- Nyilván ara is van lehetőség, hogy e-mail-ben - a címet valahol biztosan megtalálod - kéred a moderátorokat, hogy tegyék át a kérdésedet a kívánt kategóriába.
Valamelyik "képtelen" ötletem csak megvalósítható!
Járj szerencsével!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!