Aki nem tud kérdést írni, minek ír?
Mert amúgy nem tudod elolvasni, h mit írunk?? Komolyan.. ez nagyon idegesítő. A kijelentő mondat végére, meg azért tesznek kérdőjelet, mert csak így lehet kérdést kiírni.
A sztem pedig sokkal praktikusabb minthogy azt írjam ki, h szerintem. Ha meg idegesít, akkor nem kell megjegyezni, mivel engem meg az irritál, hogyha valaki a sok helyes válasz mellé beszól, hogy "Előbb tanuljál meg írni, és utána vegyél kutyát." <-- ilyet is olvastam már és idegesítő.
15/l
igaza van az előttem szólónak!!!
ugyanúgy rövidítessz te is!!!
Sokkal idegesítőbb ezt a kérdést kitenni mint h a rövidítéseket olvasni :P
Vannak diszlexiások, akik valóban nem tudnak jól írni. De nagyon sokan vannak, akik a chates rövidítéseket használják. De szerintem, ha van arra ideje, hogy feltegyen egy kérdést, arra is kell, hogy időt szánjon,hogy rendesen megfogalmazzon egy mondatot.
Sokat kell olvasni - nem "gyakorikérdéseket", hanem könyvet -, és akkor hozzászoknak a szavaknak a helyes leírásához! Be kell járni nyelvtanórára is! Kedves kérdező, te meg lehagytál egy felkiáltójelet. Csak szóltam.
20:38-as vagyok.
Én imádok könyveket olvasni és SZERINTEM elég nagy a szókincsem is, de nem szeretek olyan nem odaillő válaszokat olvasni, hogy " nem akarok akadékoskodni, de ezt meg ezt rosszul írtad". Nagyon idegesítő tud lenni, mikor még egy rendes hozzászólást sem tudnak alkotni, csak beléd kötnek.
"A kijelentő mondat végére, meg azért tesznek kérdőjelet, mert csak így lehet kérdést kiírni. "
Ez mi könyörgöm? Akkor a mondatot át kell fogalmazni úgy, hogy kérdő legyen nem? Nagyon okos vagy.
Vannak akik csak hülyeségből!!!
Egyébként vegyetek fel msn-re:byuchka_replay@hotmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!