Aki nem tud kérdést írni, minek ír?
Figyelt kérdés
valoszinü , lécc , csajh stb... Tanuljanak már meg írni -.-2010. jan. 26. 20:01
1/19 anonim válasza:
Az a legjobb, amikor kiírnak egy kijelentő mondtaot, és a végére egy kérdőjelet tesznek! Szörnyű! Meg mennyire nem tudnak fogalmazni az emberek.
2/19 anonim válasza:
Jaj mit kell itt kötözködni ugyis érted!!! Ezzel az erövel aki nem tud olvasni az minek olvas? Attol h lécc-nek írja a léccit még ugyanolyan érthető!
3/19 anonim válasza:
Aki nem tud olvasni az ezért olvas, hogy gyakoroljon és tudjon.
4/19 A kérdező kommentje:
Az nem lécc hanem "Lécci" .. Érhetőbb. Lécc Az egy léc.
2010. jan. 26. 21:25
5/19 anonim válasza:
Hogy pontos legyek, a lécc -> lécci -> létszíves
a lécci se helyes megfogalmazás csak egy rövidítés
mint például a:
például->pl
körübelül->kb
hogy->h
Létszíves->lécci(y)->lécc
Szia->sya
és még lehetne sorolni tovább.
Amúgy ezek az MSN írások.
7/19 anonim válasza:
Nem tudom, de engem a "sztem" idegesít a legjobban.
Különben a kb. és a pl. közismert rövidítések. Egyáltalán nem olyanok, mint mondjuk a sya.
8/19 anonim válasza:
Nem létszíves, hanem légyszíves (legyél szíves).
9/19 anonim válasza:
Nekem sem tetszenek ezek a rövidítések! Lassan bele kerül a hétköznapi beszélgetésbe és lassan tönkre megy a Szép Magyar nyelv! :)
10/19 anonim válasza:
Már miért mennek tönkre? A rengeteg német, török, szláv jövevényszótól nem ment tönkre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!