Mit gondoltok, hogyan lehet kérdést írni a Moderátornak?
Lol 10:55-ös... ugyanolyan emberek moderálják az oldalt, mint te vagy én és ugyanúgy lehet nekik ímélt írni.
Én ezt a moderátoros címet nem találtam, de legalul van egy általános: info@gyakorikerdesek.hu, ide is írhatsz nekik, legfeljebb átirányítják a moderátornak. Bár van egy olyan érzésem, hogy akármelyik címre írsz, ugyanaz az emberke fogja olvasni, ahogy a legtöbb honlapnál is így van :D
info@gyakorikerdesek.hu =
az oldal szerkesztőinek a címe, nem a ...
első e-mail a jó válasz!
még az előző képhez hozzáfűzve, attól függetlenül, hogy 0%-os az első válasz értékelése, itt látszik meg, hogy mennyire lehet adni a válaszok hihatőségére! bizonyíték:
Mindnyájatoknak igaza van; én hibáztam !
Mostani tudásom szerint így kellett volna a kérdést feltennem : Tapasztalataitok szerint hogyan lehet levelet írni a Moderátornak. Így nem a gondolatokról és a véleményekről szereztem volna tudomást, hanem a tapasztalatokról, konkrét tényekről.
Minden Válaszolónak köszönöm; annak is aki a tapasztalatát írta le, és annak is, aki az elképzelését.
Ugyanis most kezdem a levelet . . .
Jóegészséget !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!