igazad van, be is szoktam írni néha nekik, hogy a google a barátod:D
2010. jan. 26. 13:12
2/18 anonim válasza:
én pl azért írok ide olyan kérdést, amit a google-ban is megtalálok, mert a személyes véleményekre, tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Ha pl. megkérdezem, hogy hol lehet Csajágaröcsögén olcsón szállást találni, akkor azt várom, hogy olyat írjanak, ahol esetleg már jártak.
mert az emberek nagy részének ilyen eszébe sem jut, hogy utánanézzen valaminek. az legtöbb ember rettenetesen buta, és teljesen önállótlan.
sajnos ez van.
2010. jan. 26. 13:16
6/18 A kérdező kommentje:
13:14
Igen, de gondolok olyanra, hogy hogy kell elkészíteni a májat, vagy hogy mit kell tudni Mátyás királyról.
Az ilyen kérdéseknek semmi keresnivalójuk nincs itt.
2010. jan. 26. 13:16
7/18 anonim válasza:
ha ennyire idegesít akkor ne foglalkozz velük, nem éri meg felidegesíteni magad rajta. lusták az emberek,nem lehet ez ellen semmit sem tenni.
2010. jan. 26. 13:20
8/18 anonim válasza:
pontosan az ilyen kérdések feltevői tartoznak a 0 önállóság kategóriájába! :)
(pl mi az a bokor?, hogyan kell kitörölni a s*ggem? hogyan vegyek levegőt? - esküszöm ilyenek is lesznek lassan)
2010. jan. 26. 13:24
9/18 anonim válasza:
Hogy a gyakori kérdéseken is sok kérdés legyen :P
2010. jan. 26. 13:30
10/18 anonim válasza:
Engem az idegesit amikor ugyanazt a kerdest teszik fel szinte minden nap,itt is van kereso gomb,azt miert nem hasznaljak?es pont ezekre a hulye kerdesekre jon egy csomo valasz,de ha en felteszek egy szamomra fontos kerdest,arra nem jon valasz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!