Most őszintén hogy lehet itt a gyakorin megfogadni olyan emberek tanácsát, akik az internet előtt élik le az életüket? Egyáltalán érdemes megfogadni az itt lévők tanácsait?
Most ez egy eléggé paradox helyzet nem?
Engedd meg, hogy kifejtsem, hogy te is megértsd..
Tehát itt gyakorin csupa perverz idióta van, akik ilyen no life emberek szerinted. Akkor te mégis mit keresel itt?
És ha csak kérdéseket szoktál kiírni, akkor ezek az abnormális emberek válaszolják meg? Naugye.
És igen, van aki egész nap fent van, én is. Mert unatkozom a melóban. És igen tanulhatnék ez idő alatt akár Japánul is de ez egyszerűbb, és könnyebb osztott figyelemmel csinálni.
Szóval összegezve..a kérdésed egy irreleváns handa-banda. Köszönöm, hogy megtiszteltél vele
Nos alapvetően nem gondoltad ezt végig. 1. Nem mindenk ilyen. Sokan az idejüket ütik el a gyk-val, mert unatkoznak, lazulnak épp, vagy hobbijuk itt normálisan megnyilatkozni. A trollok az más tészta. Elsősorban a kérdezőkenk okoznak kárt, de ahhoz már sötétek, hogy ezt megértsék.
2. A kérdezők sem semmik. Alapvető infókat fogval kell kihúzni belőlük, rettentő sok a "féllábú" alig értelmezhető kérdés, sok az egyértelmű hül*eség, és sokszor olyan kérdést tesznek fel, amit annyi idősen már alapból illene tudni főleg ha szexelni is akar.
3. Ha nem is tudja, annyira lusta és/vagy buta, hogy képtelen használni: a google keresőjét, itteni keresőt. Ezért van naponta 22 ugyanolyan kérdés. Tehát annyira buta, hogy felkörmöl egy kérdést, meg itt válaszolgat/kötekszik, holott 1/100 munkával régen kidobta volna valamelyik kereső csak el kéne olvasni.
4. És itt eljutottunk a funkcionális analfabétákhoz, akiknek már a szövegértéssel is alapvető gondjuk van. Néha egészen elkerekedik a szemem, hogy magukat überokosnak gondoló emberek totál másra válaszolnak mint amit írok/írunk. És az első gondolatom nem az, hogy mekkora egy ökör (az a második), hanem az, hogy ez hogyan jött ki neki. (úgy hogy olvasni sem tud)
5. És van az, amikor ez mind teljesül amit felsoroltam, de önigazolást keres egyértelmű baromságra, és 6 oldalon keresztül nem fogja fel amit 22 értelmes ember mond neki. Tipikusan pár napja egy 20 éves lány, és aki nem képes felfogni, hogy a párja nem rosszabb, ha a tévében lát két mellett. Már azon gondolkodtam, hogy mit szed, mert énis kérek belőle. :D
6. És most fogadjunk, hogy ha rákeresel egy ilyen vagy nagyon hasonló kérdés ugyanúgy lesz a rendszerben mint amit te is feltettél most.... khm...
Na akkor elmesélek neked valamit kicsi csillag.
Elég sok emberrel beszélgettem már itt, és többségük értelmes ember. Bár azt hozzá tenném, hogy csak olyannal beszéltem akinek láttam már kommentjét, és ez alapján úgy ítéltem meg, hogy értelmes. Na mármost, ha te folyamatosan az idiótákat vonzod be annak is nyilván van valami oka. Most nem mennék bele mélyebben ha nem bánod, csak megérted a mondanivalómat.
Az pedig, hogy érdemes-e megfogadni? Ezt azoktól kérdezed, akik írják a válaszokat? Hallottál már objektív véleményről? Tudod, hogy mit jelent? Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!