Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Most őszintén hogy lehet itt...

Most őszintén hogy lehet itt a gyakorin megfogadni olyan emberek tanácsát, akik az internet előtt élik le az életüket? Egyáltalán érdemes megfogadni az itt lévők tanácsait?

Figyelt kérdés
2014. máj. 29. 13:28
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
De a többség akkor is perverz szerintem itt.
2014. máj. 29. 13:38
 12/31 anonim ***** válasza:
jó, akkor SZIA!
2014. máj. 29. 13:39
 13/31 A kérdező kommentje:

Miért köszönsz? Én sem köszöntem. :)

Meg bírom amikor valaki ismeretlenül és kép nélkül azt írja biztos csúnya vagy.

2014. máj. 29. 13:42
 14/31 anonim ***** válasza:
Nem mind ilyen! Én pl igaz sokat vagyok itt, de csak mert unalmas a munkahelyem, és valamivel el kell ütni az időt. De sokszor olvasok itt nagyon jó válaszokat, nekem inkább azokkal a kérdezőkkel van gondom, akik olyat kérdeznek, amit naponta legalább tizen (pl vékony fiú, farokméret, kicsi mell, stb)
2014. máj. 29. 13:49
 15/31 anonim ***** válasza:
Az, hogy vki válaszol, az nem azt jelenti, hogy egész nap itt van fenn... egy-kettő ilyen tuti van, de azért messzemenő következtetést ilyen téren nem vonnék amiatt, hogy fenn vannak a gyakorin.
2014. máj. 29. 13:49
 16/31 A kérdező kommentje:
Hát akik a toplista tetején állnak azoknak csak a gyakoriból állhat az életük.
2014. máj. 29. 13:52
 17/31 anonim ***** válasza:
Kérdező ha a neved mutatnád amikor válaszolsz lehet mindig csak a tied állna ott :-D
2014. máj. 29. 13:58
 18/31 anonim válasza:
Őszinte leszek! Ismertem meg innen okos, normális, intelligens embereket is. De ez nagyon ritka. És meg is becsülöm őket. Viszont, volt olyan, aki csak előadta magát, és kiderült, hogy agyilag valami nem oké nála, náluk, nos, velük többet nem is beszéltem. A kérdéseknél a kommenteket nem kell komolyan venni. Mert sokan csak beszólogatni, sértegetni járnak fel ide másokat. Sajnos igen, sok ember a gép előtt éli az életét, még kapcsolatuk se volt, nem is értem miért szólnak hozzá olyan témához, amiről semmit se tudnak. Vannak viszont tapasztaltabbak, és ők okos válaszokat, tanácsokat adnak, csak ki kell szűrni.
2014. máj. 29. 13:58
 19/31 A kérdező kommentje:
Én nem szoktam válaszolni, csak kérdést írok ki nagy ritkán.
2014. máj. 29. 14:00
 20/31 anonim ***** válasza:
Kérdezel mert esetleg találsz mégis egy választ a problémádra ami segithet.
2014. máj. 29. 14:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!