Milyen telefont érdemes venni?
Telefont szeretnék venni és a véleményetekre lennék kíváncsi, hogy milyet lenne érdemes..nem szeretnék olyan túl nagyon amit nem tudok rendesen megfogni, jó fényképeket csinál,internetezni is tudok rajt,előlapi kamera is legyen rajta..szerintetek?
19L
Én is ilyesmin gondolkodom. Van egy Nokia Xpress Music-om, amit nagyon szeretek, de két bajom van vele: egyrészt lassúcska szegény, másrészt meg ugye már nem támogatott, így egy csomó alkalmazás nincs rá, ami lehet, hogy jól jönne.
Páromnak almája van, de hát az rettenet drága, és vannak dolgai, amitől herótom van, pl. hogy rettenet antiszociális. Samsungot elvből nem veszünk, mert behatóan ismerjük a cég gyártási hozzáállását. Windows-os telót szintén elvből nem. Elég nekem a munkahelyen napi 8 órában, otthon Linux van... :) A nokia Androidos telefonja is moddolt, és a cikkek nem győztek meg arról, hogy nekem olyan kéne. A Jolla talán szimpi lenne, de szintén rettenet drága...
Szóval Android, de milyen hardveren? Az Alcatel a munkatársamnak néhányszor már meghalt, kicserélték, meghalt, kicserélték... vett valami noname Elementet, az most működni látszik...
Fontos lenne pl., hogy jól használható legyen a tapifelülete, mert ezek az ujjérzékelősek sokszor nem érzékeli a tapintásomat (a Nokiám ugye nyomásérzékelős...)
40-50 körül mi a jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!