Az itteni moderátorokra nem vonatkozik semmilyen szabályzat?
Azért én írtam, mert akit tiltottak, beletörődött.
Regisztrált másik néven (igen, tudom hogy szabálytalan, de nem jókedvéből csinálta, és nem trollkodásból) és azóta is elvan itt az oldalon.
Egy visszahúzódó lányról van szó, nem erőlteti a dolgot, nem reklamál, megoldotta máshogy.
Jómagam viszont igazságtalannak, és logikátlan rendszernek tartom, és ennek hangot is adtam. Más kérdés, hogy ezt meg leszarják, mert nem én vagyok közvetlenül érintett...
Ami még furcsa az esettel kapcsolatban, hogy nagyon úgy néz ki, hogy a moderátorok a privátokat is figyelhetik, és olvashatják.
Gondolom megtehetik, nemtudom, de én ezt jogi szempontból aggályosnak tartom, utána kéne néznem.
Bár ezt bizonyítani lehetetlen, de.. fura. na.
Amúgy azzal is elégedett lennék, ha levelemet olvasva, legalább neki e-mailben elküldték volna a tiltás indokát. Szóval nem mindenképp kell nekem kiadniuk úgymond "privát" infót.
Rendben, köszönöm a válaszokat. Megbeszélem vele, hogy írjon ő is.
Tényleg nem tudja, hogy miért tiltották, figyelmeztetést meg tiltás előtt tényleg nem kapott.
Azt meg gondoltam, hogy csak úgy minden ok nélkül nem fognak random összevissza tiltani. A kérdés az, hogy tilthatnak e olyan dologért, ami a szabályzatban nem szerepel, mert eddig úgy tűnik, hogy igen, de ez majd kiderül, ha válaszolnak neki. :)
9# Teljesen igazad van ! Főleg az ezotéria témakörben különösen nyilvánvaló ez, én ha egy annyit beírok, hogy "kis butus" egyből megy a törlés, de az olyan kommentek ahol tisztán leanyázzák a kérdezőt (1#) :
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__5071..
vagy itt ahol trágár és durva hangvételben beszélnek (1#) :
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__joslas__5080787-van-..
nyugodtan maradhatnak ...
Szerintem ez kicsit igazságtalan, de nem lehet vele mit tenni .
Tényleg igazságtalan az egész. Elkezdtem összevissza jelentgetni az egyértelműen provokáló, vagy trollkodó, vagy trágár válaszokat... Nos, a felét bennhagyják. A nagyon durva válaszokat törlik, de user tiltást nem sikerült elcsípnem, pedig figyeltem mindegyiknél.
Ennek fényében felettébb érdekesek ezek a rejtélyes tiltások, amikor a válaszoló se nem trágár, se nem provokáló.
Pedig szvsz ez kéne hogy legyen a leginkább tiltandó egy ilyen oldalon.
Nemtudom, nekem ebből úgy tűnik, hogy nincs semmi belső szabályzat. Minden moderátor úgy cselekszik ahogy épp kedve van. Ahogy figyelem, úgy válik ez egyre egyértelműbbé. :(
"nekem ebből úgy tűnik, hogy nincs semmi belső szabályzat..."
amikor más homokozojaban jatszol.. akkor ezt elkell fogadni
Ha a leiirt szabalyokat szo szerint betartanak kb 50% a hozzaszolasoknak torolve lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!