Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mi kell ahoz hogy kitiltsanak...

Mi kell ahoz hogy kitiltsanak az oldalról?

Figyelt kérdés
Törölték már több kérdésem is, de ezek szerint nem volt súlyos vétség, mert még sosem tiltottak. Kitilthatnak amiatt ha sok ilyen apró vétségem van, sok kérdésem kell törölni? Ha igen, hány törölt kérdés után van ilyen? Vagy ilyenért sosem fognak tiltani és a tiltáshoz súlyosabb vétség kell?

2012. szept. 28. 03:01
 1/10 A kérdező kommentje:
Tényleg, egyáltalán hol van az oldal szabályzata, hogy mit szabad és mit nem? És milyen vétségért mi jár? Sehol sem találom.
2012. szept. 28. 03:09
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
Én is elkezdtem keresgetni, de a még az oldal jogi nyilatkozatában sem találtam erre választ. Szerintem írj a szekesztőségnek ha nagyon érdekel!
2012. szept. 28. 04:41
 3/10 anonim ***** válasza:
Ott tilthatod vagy a kérdést vagy a válaszolót.
2012. szept. 28. 09:10
 4/10 anonim ***** válasza:
72%
Vagyis nem tilthatod hanem bejelentheted. Kattints rá is kidob egy listát. Nézd meg.
2012. szept. 28. 09:10
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

KÖSZI !!! :))

Rákattintottam... néha használni is fogom...

Mert nem szeretem, ha valaki alpári stilusba válaszol..

Lehet nem egyetérteni, de sértegetni nem..

Köszi!!

Kezdő vagyok -ezt lehet felesleges volt irni, látszik-, de nem mertem eddig össze-vissza kattintgatni...

KÖSZI, SZÉP NAPOT !!!! :))

2012. szept. 28. 09:27
 6/10 anonim ***** válasza:
40%
Most miért letten lepontozva? Hát ez nem igaz.....
2012. szept. 28. 16:33
 7/10 A kérdező kommentje:
Gondolom mert nem a témával kapcsolatban írtál. Itt most az a kérdés amit én írtam, nem amit más szúr közbe. De amúgy én nem pontoztalak se fel se le.
2012. szept. 28. 16:42
 8/10 anonim ***** válasza:

Én se pontoztalak le....nem vagyok hálátlan buckalakó..:))

6.voltam...

Pontozást én se értem de már nem érdekel..:)))

2012. szept. 28. 18:03
 9/10 anonim ***** válasza:
46%

Tapasztalatból beszélek :D

Apró "bűnökért" nem fognak tiltani sosem,még ha mindennaposak akkor sem mert ennyi erővel a felhasználók minimum felét tilthatnák

Inkább a kérdésekre érzékenyebbek a moderátorok tehát ha felteszel egy durva,gusztustalan animal szexes kérdést azért egyből tilthatnak vagy például olyan válaszért amiben szidod a moderátorokat

Nyilvánvalóan a spammer trollokat is kitiltják

2012. okt. 2. 02:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát... Nem kell sok hozzá. Csak akadj bele egy olyan moderátorba akinek rossz napja van, vagy csak nem érti a feladatát.
2013. márc. 7. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!